金庸無雙2完結篇MOD 菊花版(11)~天元~ 討論區之頂住啊!香港人!

664 回覆
28 Like 1 Dislike
唔識啊
馬神,想請問 1.851  敵人D 血量係咪降低咗 ?
我之前玩 1.796 波濤洶湧 ,覺得 D 小BOSS D 血已經好Q厚

啱啱試玩1.851 群魔亂舞 ,反而D 小BOSS 好似打兩下就收工,唔知係咪我嘅錯覺黎呢 ?
因為我加強左主角?

而家既內功攻擊會強過以前
馬神,另外想問三樣野
阿珂果招金蟬脫殼點用架 ? 被動技 ?

可蘭經點俾霍青桐 ?  到最尾入埋隊都話唔收禮物

隻 GAME 係咪得玄鐵劍法,冇玄鐵劍架?
我記得阿珂好似係5秒定係10秒不死金身

玄鐵劍係國戰完之後,如果完成左成本神鵰俠侶劇情,楊過會帶小龍女拜訪主角莊園同埋送主角玄鐵劍

唔太記得了
多謝解答
https://mega.nz/file/8HQHlBCJ#t9Vfb0bqk84mTUXAkgFSJ7KvTcpZ_ltqZeeYYIzlXr4

最後都係整埋三國劇情, 應該係男主真點最後一段大劇情
估唔到巴打你仲有更新,即刻dl先
貂蟬超難打 打佢唔扣血咁滯
同埋有時會變咗無敵狀態
無人提金庸無雙3?
唔好玩 咩招都學得冇意思
劇情唔係正常人寫到出黎幫狄雲同水笙扑野自己係外面聽+陪空心菜
係武俠game開場就有個支線屌鳩「俠」呢個身分
菊花版有無完整劇情攻略?
幾個月冇睇金5巴哈,好似唔識點裝game 了
有冇得玩齊愛與死、自娛自樂同新版仙狐?
自娛同仙狐暫時唔兼容太大工程
自娛係金庸系角色補全,仙狐係續寫稱帝後續+引入黃易/梁羽生角色

仙狐安裝方法好簡單
你有愛與死0625(冇就dl 1101本體+0625補丁)
再去巴哈dl最新仙狐就得

可以等到4號我更新再玩
金庸無雙三有冇人整mod
一出個陣整過NTR MOD
巴打們,岩先開始玩金5
請問有冇金5 攻略excel版
唔知點解上網download個169版入面個excel開唔到
upload上google drive睇
我揾番d舊d版本,揾到金5 excel攻略了

個人喜好都係鐘意線性故事同有拜師金2 多過 自由性大的金5
好似黎緊金3 都係非線性玩法,仲要冇門派玩,硬係覺得差d
金5後面比我改到變左線性
想問金2既真.大結局出左未
未有時間整
仲整唔整
又推返上來我個金5 mod都真·大結局左,黎緊搞搞女線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞