金庸無雙2完結篇MOD 菊花版(11)~天元~ 討論區之頂住啊!香港人!

664 回覆
28 Like 1 Dislike
試左都唔得
我開埋RPG Marker黎睇 全部嘢都中哂 但係都係觸發唔到對話
唔記得提你變量0034要改做18, 我記得個BUG好似係因為唔知邊個咁撚醒set武周係用另一個隊友變量
得了
想知自己隻角色隱咗形可以點㩒返佢出黎正常郁到但就係唔見咗自己隻人仔
你玩咩劇情有呢個問題?應該係劇情set左透明後冇轉返返去
同人扑完野 出返黎就穩咗形
同邊個,我10號更新個陣fix埋
郭夫人
係郭府個陣
好彩唔係我嘅bug,我下次更新個陣fix
係咪要load返舊save先得?
係,最好唔好再同佢雲雨住
雖然唔關金2事
但想係到問下,你地講個個金5狐仙係咩黎
有冇link 比我睇下
愛與死啲更新睇到我眼花
都唔知邊個先啱
係小弟自己接手愛與死之後嘅後續劇情MOD, 主要改編自黃易嘅武俠小說系列, 包括大家好熟嘅尋秦, 大唐雙龍同覆雨翻雲

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=10859&snA=2564&subbsn=0&page=1&gothis=7957#7957
由於唔想騎劫馬神巴個PO, 除左大改版外其他修BUG都會係巴哈更新更新到金5愛與死0628就可以直接成包掉入去玩
想知直接將黃蓉改入隊點整 中左bug拎唔返
我想問點解我俠客島明教玩完70hits 係強化咗洗髓經,而唔係學到聖火令奇功嘅
因為改左,而家俠客島係強化洗髓經,落島之後去莊園會見到紫衫龍王探小昭,完成佢既任務就會學聖火令奇功
Thanks bro
有冇MacBook 版?
唔該曬
紅顔有bug 駱冰 同 殷離 入完隊無得原位放低佢地
打到去覆雨翻雲第一章,船艙同秀色講完
同師妃暄秦夢瑤講完,之後已經無晒藍圈
得返狄藕仙,端木菱,秦夢瑤三條女係度,
無得觸發其他劇情,卡左係度
同秀色要連續講兩次野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞