金庸無雙2完結篇MOD 菊花版(11)~天元~ 討論區之頂住啊!香港人!

664 回覆
28 Like 1 Dislike
馬神幾時有真大結局

我1月諗住出真·大結局
hi
我返緊工返到冇哂心機整,呢排好返少少先開始整返
同你相反,以前返工搵野做寫故寫得快過依家,啱啱開學趕11月更新寫紅樓個期真係寫到想嘔
加油啊

btw新年快樂啊
我仲係2021

新年快樂
各位清新年快樂

小弟剛玩金2, 有跟攻略玩,但都有問題想請教

1. 入咗古墓派,藥王村觸發咗小龍女離開事件,請問係咪已經學唔到俠客島九陰? 因為我見攻略神鵰線係最後, 可否唔上俠客島住,搵返龍女,再學九陰先上俠客島?

2. 暫時我有個九陰療傷篇,係咪要學到九陰先用到? 依家我用佢會話我冇九陰唔俾用

3. 暫時卡關喺天龍線 已經解虛竹線解到可以入靈鷲宮密室,但喬峰線仲卡住喺打死阿朱之前,觸發唔到長安玄武街見康敏(有喺鹿鼎線撞破康同白世境奸情)。依家我去玄武街或小境湖都搵唔到人觸發劇情。 請問係咪bug 咗要由頭打過?
1.可以

2.要學左九陰先用到療傷篇

3.唔記得左,我今晚再覆你呢個
感謝
太耐冇入嚟, 繼續g持吓先

3你有冇去雁門關搵左蕭峰佢地先?
冇咩點更新,繼續1.85
想問吓到時有冇完整版嘅link? 之前有次試過更新嚟更新去, 唔知係咪次序錯搞到bug
down嚟玩吓先
可以有,到時整埋
唔好意思,想問吓而家係咪都係逍遙同東方雙收只可以二揀一?
仲諗住可以兩邊收曬咁著數
我麻麻地逍遙線,所以冇郁佢
其實玩逍遙線都只係因為佢多女,劇情個人就鐘意日月多d
清係咪調轉左/太耐冇玩,逍遙得李滄海係專屬(仲有個存在感極低嘅梅利),日月有東方白(同埋兩個婢女)+花家一家六口
可能係

我成日記住童佬嗰班係要逍遙掌門先溝到,Sor
過到了,真係睇漏咗雁門關
唔好意思,唔該哂
我頂 臨尾滄海篇先睇攻略有咩正支線學下絕學咁
去到發現程靈素死先知可以救仲要係初期對話要好感度多
研究咗好耐先搵到個變量改好感仲要畀存檔損毀嚇一嚇
再GOOGLE原來撳住delete入去就搞掂 總算救到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞