金庸無雙2完結篇MOD 菊花版(11)~天元~ 討論區之頂住啊!香港人!

664 回覆
28 Like 1 Dislike
話哂都算係fan屎, 等其他人屌佢好過我自己出聲呀

抱歉,您要求的檔案不存在。

請確定網址無誤,且檔案確實存在。

依個死左link
我見亞古個贊助有個紳士之力
真係不得了,自己整埋h game
哂氣啦,比左錢個d真係喊三聲,條撚樣話下次更新出大結局
好貴自問唔捨得
5000買紳士之力,5000買莊園
即係最完美體驗遊戲要俾10000蚊台幣
其實要整合真係唔難
我自己試過copy and paste再set番最面嗰幾個item、變量同事件
15分鐘搞得掂
但係唔建議
因為有d劇情真係一改就出事
要rectify嘅話,真係多到改唔晒
所以巴打努力寫新劇情就夠架喇
以我所知其實係真係有人咁有心機搞左整合自娛+仙狐, 但都幾多BUG下
條友本身想比我接手但個陣我搞緊第6部冇放係心到, 佢行船嘅依家要過年先更新到
到時應該更新完成條線, 可以穩定整合, 但有D角色劇情沖突要諗諗計
然後同你講下次更新大結局, 你老味, 遲過我內測但早過我完
2500港紙喎
我諗會有人放出黎掛
唔該哂
我想請問一下有無攻略?
話說我個RPG marker係鬼字 可以點搞
用Locale Emulator開, 你可能DL左殘體版, emulator揀返支那殘中就得
有見到,但係部分劇情唔match所以實有d錯漏
我兩個version都有down黎玩
自創女角得咁少劇情
我用locale emulator開會打唔開個save
一定要雙click先得
我明,其實我第一個MOD係段譽性轉, 自娛個段譽性轉算係我比佢地, 不過佢地好似改左D劇情

之後我覺得做左一次就會有第234567次, 索性唔做任何性轉諸葛小花算係灰色地帶
試下DL過另一個XP?
最後醒起未搞好D甜文所以臨時抽起左,今個weekend可能更新開放埋佢
想知呢隻用唔用到RMModify修改?
愛與死會亂碼,要用xp對住黎改
原來係咁,我心諗點解搵極都搵唔到個入口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞