金庸無雙2完結篇MOD 菊花版(11)~天元~ 討論區之頂住啊!香港人!

664 回覆
28 Like 1 Dislike
紅樓係補充少少後續,破碎係真·大結局
即係置頂個ver有大結局?
睇返上次個版本攻略表,仲見到有堆古代女將
呢次個攻略表冇咗,真結局前有冇機會做
黃易只係睇過尋秦仲要好多年前睇已經唔記得哂,一直都好好奇道心種魔係點種,魔種到底係隱喻定真係精,種魔係功力式種定肉體中出受孕果種
btw,馬神到底有終章更新未
黃易劇好多比tbb魔改到完全唔似樣(尤其覆雨)

種魔其實好似係修練道功,然後煉粒魔種出黎養,向雨田好練咁練練左成世

另外有種練法就係龐班個種搵條女(靳冰雲)做魔媒然後溝條仔(風行烈)等佢做爐鼎,練得7788沉哂船就散佢功,所以先比人叫ntr綠帽大法

當然最好彩就係有人送,韓柏就咁樣一晚變高手,好似話啪啪啪有助提升功力
天門陣諗左好耐都諗唔到點落筆,諗到再寫
置頂係金2,馬神整的
我係金5愛與死
話說 如果有古龍劇情就好
古龍啲武功同劇情都好吸引
黃易果堆咁撚咸上唔到電視啦,全部拍出黎既都係超級去毒版黎
書入面就係咁姐game入面又點先?睇圖好似係中出屌到服咁,有冇得種魔種種到受孕大肚先
破碎又係打邊個先,講金庸最高戰力就獨孤,黃易就唔打令東來又係講唔通
寫左黃易不如寫埋古龍梁羽生
btw,只係想睇故事唔想又重玩一次,已經重打過好多次而且堆boss都係班煩到濕鳩既人對個武打系統已經冇咩性趣
破碎我仲考慮緊因為主角過左第7部已經係令東來lv,我要度一度

game入面種魔我撈左撈,專登寫左節解釋點黎大概就係主角本身有功力,第5部同梵清惠師妃暄扑完後完成第一步入道,然後同婠婠祝玉妍做完生左粒魔種出黎,然後打石之軒比石之軒散功,完成第三步立魔 啪啪啪提升功力呢個原著秦夢瑤就係咁同韓柏講
古龍個種寫法有少少難搞,同埋感覺古龍仲bad end過金庸
巴哈應該有
但係呢,愛與死有個隱世門派怒蛟幫,入面既門派其實已經有一堆黃易既角色溝係入面
包括傳鷹同令東來

當然你可以無視呢個存在繼續自己有自己寫
我知,所以用左我個mod係入唔到門
亞古都on撚鳩成個門派的浪翻雲關事
算啦,佢zip呢個門派同人名入game都係當彩蛋形式存在姐
我覺得係無傷大雅既
破碎抗元,講歷史背景反而同稱帝線最貼合
橫掂成吉思汗咁多後代
又抗元
永續抗元
破碎大結局黎,暫時設定係十幾年後仔女都大哂主角係要去搵令東來問點樣帶哂老婆破碎虛空
金5稱帝之後點開仙狐 做曬啲前置但係入軍機處見唔到阿青
未開幻想江湖?變過性/魂穿都開唔到
咁應該係後者 我用段譽魂穿
段譽好似冇得收齊老豆班女,觸發到都入唔到大唐篇
睇黎又要重新玩過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞