【連登 商業電台 光明頂 討論區(三十八)】

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
佢咪利申左不持平囉
蘋果係蠢
但垃場明顯係左報
真係屌開佢捉鬼9up果堆都唔會走去課佢金
笑都笑班真係課左金果堆啦
屌你老母啦鮑偉聰,你老友劉細良係意見領袖喎,長期拖後生仔後腿喎,收黃絲中產課金玩整頭套都唔撚幫坐監後生仔囉

劉世良你賣樓賺幾多冇人想知冇人眼紅架,係你條柒頭搵到錢又要求名求影響力呀嘛,呃鳩完香港人買贖罪券又賣家產走佬,有冇政治道德架屌你老母
捉鬼大師點捉鬼。 幾多受害人。

至於賣樓,我無感覺。

畢竟我無課金比捉鬼大師。

氣急敗壞的倒是被的恥笑笨柒的黃豬。

青永屍個堆, 正常反應黎。

本土派當然係屌捉鬼。

無變過。

變的係黃豬上錯賊船。

利申:無聽live

補充: 捉人鬼者人亦捉之。 抵死呀屌你老母。
不如用起機嗰段過渡去姐姐上BBC hardtalk
其實屌佢既係不嬲屌開佢一路以嚟既行事,
今次只係再進一步屌一個咁既人都課金比佢,仲要成日話窮
就好似杜汶澤啲幾日都有係facebook話佢
唔係因為4千萬眼紅佢
係不嬲唔妥啲個人
你屌人係鬼就得人地屌柒你人地就係鬼,咁你玩撚曬啦
一早就唔應該講呢個話題
兩邊都講唔服對方
浪費時間
左膠:我用身體力行頂主個雞棚
如果唔係得番佢一份支持民主同有唔同聲音嘅報紙,我一早唔買

利申:有訂閱蘋果同壹仔,間唔中買埋實體蘋果
垃場真係除左突發街頭live之外都係垃圾
細良比人圍關佢賣樓春事咩
問下天琦、梁游、杜文澤先啦
因為佢含血9噴又唔敢提
10k sub
冇聽 點講
同意
劉細良有冇4000野同台海俄烏甚至任志剛開口話港幣掛人仔唔掛美金,真係有d唔關事。
patreon 上年五月 有10000人 subscribe subsription最平都要10usd
鮑sir 話晨早知劉細良叠水唔使撈啦,難得出山傳授捉鬼術,你班垃圾港獨仔葡萄人有貨

真公道
唔係要同patreon分成咩?
當五五分帳都有50萬一個月
仲有40分鐘,300幾層好快到
完全冇諗過19會用一集踩落去打泥漿摔角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞