【連登 商業電台 光明頂 討論區(三十八)】

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
呢幅圖真係好好笑,
by the way SadButTure兄
大灣暉我唔知係未鬼,我無證據
但我唔覺佢啲言論有咩啟發性,唔知點解咁多人捧
咁當然我好少睇佢,
可能佢曾經講過一啲好精彩既見解,我錯過咗
其實劉燒沈三個,我都覺得麻麻
不過有啲人可能聽咗會覺得心靈有慰藉,個心舒服好過啲都唔定既
所以咁受歡迎

仲有,有無細良聽眾記得,
35+嗰時,細良拍擋提過吓沈旭輝,
細良輕輕提過一句,大約意思好似話沈旭輝係人係鬼都未知,
我之後就再無聽,唔知佢之後有無再講沈旭輝為人,想知吓
無L有錯
細良呢啲真係應有些報
你含血噴人太多總係要還
才子今日果篇洗白文寫做仇富真係好核突

我重記得才子光明頂講本土話題
劉國師係節目話陶傑好out
差小小做埋鬼
呢幅圖都重有好多人冇擺落去 全世界得劉國師唔係鬼
袁爸屌泛民唔敢叫美國制裁香港
國父話佢呢個時候屌泛民立心不良之類
估下今晚會講咩
陶生:"唯爆出此一交易人士身份之傳媒,正是民主派的報紙"
"KOL變賣物業,一家民主傳媒,若懂得政治,就會選擇低調。"

陶生係未即係同蘋果講,我賣樓你咩撚報出嚟
我相信陶生咁醒目,賣咗都無人知
佢係商台/香港都唔知留幾耐,個邊又多人
可能下個鬧嘅就係佢,又一直講開文字有價
或者知啲唔知啲,搞錯哂
我都只不過係睇唔過眼

私德有虧
鍾意將唔跟自己果套既人打成鬼(依家仲要痴埋世柒捉鬼)
對香港現局毫無建樹
唔反省自己所作所為卻搵打手幫自己spin落其他人度去辯護
不嬲垃圾嚟,不過cctoy而家開多幾個帖講多一兩句就黑變白,白變黑
陶生你放心啦,你走佬之後,100幾10我實貨比你
3000人每人100都30萬,計埋啲物業投資收租收息,
夠你仔大女大衣食無憂架啦
梅根投資間公司同新疆買貨
真係估唔到係蘋果做鳩劉細良
我以為眼花,睇左兩次網址
連下四城隻賤種五毛都入埋黎, 少有喎
今晚冇宵夜
入啦
陶鮑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞