guitar effect pedal推介

147 回覆
5 Like 1 Dislike
lm
但FM3好似好抵買 對比KEMPER
3粒掣屋企其實夠唔夠用 新手一問
睇見JASON KUI D片好似FM3轉左KEMPER
屋企一定夠用既
但佢做開session就一定唔夠
佢應該都係仲用緊ax8, FM3佢屌到叫人唔好買
https://www.youtube.com/watch?v=lRaGIIJ4yy0&t=804s&ab_channel=JasonKui
唔係掛 仲諗住跟佢買FM3 玩住先 KEMPER太大舊又貴D 有屌咩原來
你見佢部FM3變咗放枱面用就知
有 之前有喺其他人既live屌過
純粹就係話三粒掣要轉聲轉patch要踩幾下先轉到 同埋好多野要記之類
但FM3應該會好聲少少
咁fm3用得都會買埋隻fc6搭埋一齊用啦

除非嫌貴咪買隻平midi搭住用都得

同問,見到有特價

官網有寫用得
係呀 但如果人地個擺上tonecloud d聲包含咗elite先有嘅effect
咁咪用唔到 <--擔心緊依個問題
新手想請教下 巴打你地點接FM3 &INTERFACE &喇叭

係咪FM3 兩條XLR 左右> 入 A3 A4 XLR INTERFACE > 再MON聲L R 兩條公trs to xlr>入左右喇叭?

好似冇跟線要自己買 睇到一頭煙
隻interface得trs output 個xlr input黎
xlr out直入喇叭 fm3自己做interface
咁呢個一定用唔到架喎,你select果陣

已經話你知你無佢果款既amp或pedal

同你disable晒佢
咁好煩姐 做咩唔學返ax8咁出
諗住可以細隻d拆開掛
香港可以點入手fm3?去佢官網買運唔運香港?
一係你搵住美國既朋友或代購搭單, 一係就代理買

佢check得好緊一個地址多過兩隻就block
搵集運係咪唔得
集運bam硬, 你可以試試
玩開looper/ delay/ math rock個類係咪唔建議買mg300
純見好似幾易set
等五月中返貨新既mg30

你可以Google下有代理做預訂25xx

唔好再買mg300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞