[真回塘] F1 2021 巴林站 討論區 5

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
佢鬥緊美國f4 喎
唔一定架 要睇track temp 部車開唔開到條胎
唔係一出去做Q就代表條胎準備好
車手outlap出去磨胎都未必開到
18年平治直頭要Q2用條新胎出去走一轉黎開胎
用黎Q3用
19巴庫因為track temp凍左
拉利只可以轉返soft黎跑Q2
場場都唔同
講過㗎啦,karma 嚟得好快
CIA嗰啲friend

手拎特別護照
可以首批上火星嗰啲
一起身就要追咁多頁po
結論綠平就是廢
垃利有super fast 禾叻又然
track temp 最理想係 40-45度
尋日下晝F2 係49度
但去到 Q 開始已經係 35 度 and dipping
所以先出現三節既第一個圈都慢成 0.7-1秒
印象中有站試過要兩個outlap先開到條tyre
啲車出黎第三個圈先full speed做時間

見到垃利第一 大笑左出黎
印象中有站試過要兩個outlap先開到條tyre
啲車出黎第三個圈先full speed做時間
有預感今晚俄仔會幫鹹狗開個pit window
Latifi廢還廢
至少個人係冇問題
又可以控得住部車跑完一圈而唔會隊落人地道
Bahrain outer circuit?
你地咁樣下個post未開正賽都差唔多又要爆post
都係唔追post算
當你以為Latifi 已經好二世祖嗰陣

而家你會好珍惜Latifi
慣㗎啦

點追
去到邊睇到邊算啦
S1 幾明顯max 啲線位拎得盡好多,咸咁都只係慢丁屎
慣架啦 去到邊睇到邊
依家先發現F2 lundgaard上訴成功
變返第二
佢話自己入pit果陣已經停咗10秒先換胎
F2賽會又接受
但睇返呢度有巴打講唔係SC期間唔可以執行罰秒架咩?
2018 年改左
charlie whiting 話 five secs 就 five secs ,serve 左就 OK
同埋 under SC 入 pit 有換 tyre 就 ok
咸turn10修正左一下
個到應該冇左0.2
加埋咸睇落冇max攞位攞到咁盡
如果咸push盡應該真係差唔多時間
maspin真係好唔得喎
期待佢正賽又搞咩花申
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞