[真回塘] F1 2021 巴林站 討論區 5

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
係 快0.0X就係快
I mean he’s (should be) better than Rosberg as a German champ
But not sure if he’s better than Schumacher if you put them in the same car.
唔係,有啲放極力子搵唔啱個磨擦點
SC in this lap
仲話會改一改自己啲閪格
經過Gasly 我諗紅牛應該唔會再亂推車手上去,你睇Albon 都捱足一年
油門控制
仲有轉波呢...
唉,唔好睇
真心覺得煙廠+F1 先係最靚
真係好吸引
到而家只有Kimi 一個係v10 v8 v6 hybrid 都有贏過車
希望大頭有機會
Good driver in Qualify and good actor in arts performance
大陸仔有D機會wor屌佢

覺得佢今日已經揸突左
都好可惜細個唔識睇車,而家都會開返以前嘅F1睇,覺得錯過咗最好睇嘅年代
經典Marlboro mclaren 拉花
其實mild seven Renault 都好靚
At least佢手車無舒密加咁撚仆街
https://youtu.be/LXMJCZowwwA

呢啲先係我覺得F1應該有嘅聲
上年初段都驚
中後段影都唔見埋
Vettel 係四屆所以一定在kimi 之上
垃利拉花無得輸,Vodafone 銀色我覺得係第2靚
其實你開頭淨係問quali 發生咗咩事就唔會俾人話返轉頭

你劈頭就問圖係咪回塘即係有追po 啦,講晒個情況係點都照問除咗引戰都唔太諗到有咩原因
咁都要恥笑人
其實圖回塘 關唔關佢要high down force個setting唔適合係v6 engine 事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞