[真回塘] F1 2021 巴林站 討論區 5

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
四萬BB
Racism (好似係)
四萬黨
PER可以後上贏車 聽日我圖一樣得!(肥獅tone)
t4個track limit係壆唔係白界 好似係
turbo搞衰左把聲, 加上降低左最高轉數
NA始終唔同
Same
jb又柔又快
半朝濕專家
JB都幾勵志
證明一卷廁紙(Honda)都有佢嘅價值
期待周同志迫撚死Ocon

再上嚟俾牙朗素花式壓制
再睇番尋晚 Q ,幾明顯睇到呢個場既 track temperature 對時間有好大影響
McLaren Q3 第一個圈第一個出黎,兩架車都係慢第二圈成秒半
同埋 Q2 個時尾段用 Soft 可以快成秒出黎,搞到 Perez miss out
暫時大家 raw pace 都要睇多兩場正常排位賽,同埋 race pace 係點

Alpine 真係一個驚喜 , 如果佢地可以將上年一流養胎效能落到今年,大頭有力係中游一戰
好多人不願面對
當唔係普通車手
啲車隊都會覺得心理質素唔夠
如果有得賭特別事件一定allin 馬屎spin炒車
買埋per過保子
真係估唔到佢咁廢
成個latifi咁
賭佢季中扣夠12分仲好啦
https://www.youtube.com/watch?v=iHxnpu_I3wg&ab_channel=FORMULA1
其實平黑都係好快, 如果唔係ham 中段黃, 有機會pole
仲要今年都係得max 一個打兩個
呢個咪個日本妹隊車隊

ESPN F1:
Fernando Alonso. Two and a half years out of an F1 car. Qualifies 9th.
Put some respect on his name

Ocon

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞