[真回塘] F1 2021 巴林站 討論區 5

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
tyre blanket 最多俾你暖到~100°C, 你出pit 無俾energy 落條胎係保唔到溫的
track temp 唔係 tyre temp
通常最後出黎最著數,因為 track temp 最好,除左某啲溫度過高搞到冇 grip

但 track temp 唔夠高軚溫都升唔到最佳工作溫度,變相又慢左
你不如唔好叫onfire啦
on9襯你多啲
我係先後兩個咗問題!都唔知點解啲人咁大反應?就係Miss咗睇qualify, 淨係見到result所以先問下原因姐!問多句佢係咪回塘,呢度啲人就扯晒火

Perez 睇埋正賽先知啦 佢一向係追人果d 捉下人地犯錯
咁最surprise嘅result係vettel 過唔到q1, 所以先問佢咩事?咁都有問題
咁你一定mark 錯人!我一向只是反鹹
Juju唔係講咗plan嚟緊去歐洲鬥
點解你重怨婦過咸狗
訓醒又要伸個頭出黎搏屌
Track temp通常唔會唔夠高,除非好extreme冬天又落雨又大風之類,車隊車手佢哋有方法keep住tyre temp,所以係巴林用track temp睇點都愈遲愈凍啲出好啲
問咩事就話搞事,解決提出問題嘅人,你做正苦㗎?
又話無睇又知vettel過唔到q1
你真係好撚叻仔
使唔使我哋遂個po 摷返你講過嘅嘢出嚟?
講大話都有個限度thx
係啊,停車條tyre會凍,所以呢?
都係果句你哋最叻就係人身攻擊👍

條胎要熱 熱到溶溶地 痴立立先咬地既
同膠一樣
咁啲膠雖然暖,但未去到一個溫度
所以條胎未淋,咁就會唔咬地
而佢地出去做outlap 磨
都未必磨得切/上得返去工作溫度
Block咗d煩膠耳根清靜
你盲反圖唔係人身攻擊?
巴林夜晚會凍
同日頭兩回事 而佢地出去做lap果震
條胎又凍 所以未必可以一圈就開到條胎
因為要夾埋track temp
Onfire不吃這一套
Agger要睇正賽先知
圖都係
清,玩q 點會上唔切去optimal temp 就玩,講出pit無俾energy 係保唔到溫,outlap 咪俾緊energy 囉,soft tyre outlap要養住揸添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞