[真回塘] F1 2021 巴林站 討論區 5

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
你個頭號素粉諗頭又幾新潮喎
lost the power
我隻腳抽筋
以為日本仔會爭到入q3
睇下聽日有冇好表現入到頭十拎下分
係少咗好多比賽嘅過程,唔似之前成績加車手balance 描述,就算你無睇車都大概知道個成績

今年就好着重係車手,好又比賽大場面都miss哂,給果就咁睇Netflix 你唔會知道嗰年車咩成績
條路太窄 又成日碰碰車
我氣今年要上多啲pod呀
Vettel係咪同gp2 engine 一齊做黑氣石
又係Max俾lapped car隊
咁就真係好睇
碰碰車不了
我開始諗緊使唔使fia formula racing 同其他賽事分post
而家F1已經唔算好睇,FE直頭屎都不如,技術含量極低
條屎忽鬼咪又係會話大牛部車好
平治部車廢, 唔係我技術差
咁都可以用下其他賽道
好似澳門咁就冇野睇啦
其實今時今日嘅F1把聲都係鳩
NA V10/V8先係真正嘅F1 engine sound

利申 上世紀化石人
歡迎各位環保撚屌柒我
揸架雞車係西班牙大雨海放所有人 CLS
應該計錯數黃tyre 唔夠做
但唔緊要啦第一場姐
始終未熟部車再加黃胎
Gas當然真係好勁
屌 碰碰車唔好拎嚟講 個車個設計根本唔掂 成日玩吉爆人條肽 碰撞嘅代價又太細
I have gave it everything I can, you know but they did a really good job, very fast on the last lap
出街咗未番到屋企,請問可以點睇,算啦都係唔好嘥時間同啲vet 粉討論!
當我講錯嘢啦好未,vettel 世界第一,佢都係被人迫害
我用緊nord個browser plugin
login f1tv開咗個feed之後就熄得vpn
神奇嘅係個直播完全冇斷過 我都唔知究竟係咪用緊vpn睇
因為啲比賽好撚悶呀嘛
應該都ok既 唔係q2自己犯錯+車隊on9用黃第二轉

佢q1 q2第一轉都match到gasly時間(~0.2s)
講開又好好笑
佢地爛左真係可以繼續玩
好似玩具咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞