[4月新番]我的英雄學院 第5季

1001 回覆
47 Like 7 Dislike
之後會解釋返點解得deku有資格
只可以話其實己經算係寫得唔差
同埋佢都唔係一拎到就上手 今集個暴走就係證明
佢喺拎人哋能力嘅同時要付出更大努力
將呢個個性變成自己嘅嘢 所以我覺得都唔算外掛
想知漫畫係去到咩進度
係就嚟終章定點
啱啱開始咗終章
Ok !睇漫畫!
漫畫之後講嗰個原因唔係好關性格事

但如果齋講動畫提過嘅原因其實都ok合理,都係離唔開見義勇為,熱心助人,捨己為人果d其實成套野都有講個有其他人有依個特質eg.通形,切島...佢哋兩個性格都適合繼承,但同69都有少少分別,作者特登寫69同通形第一次見壞理嘅反應係有少少分別,切島唔敢上前救同學,但69就飛身上去救爆豪我覺得唯一69煩啲嘅係成日質疑自己夠唔夠班
剛追到最新漫
睇黎徹底棄左d垃圾人物了
好似龍珠咁,後尾都係得撤亞人打
班同學已經冇影, 爆豪都唔見埋, 而家69已經係同最top個d組隊
同一班職業英雄都係廢既,69都吊打緊佢地
剩下既世界都只有最top既人先打到 得番班撤亞人
動畫po就咪劇透漫畫啦
一係就4重
漫畫可以過隔離po傾
笑死, 漫畫post d 友討論劇情都4重,
動畫post d 友掉返轉, 咩玩法
本身唔知點解block左條友 原來係因為劇透 好彩睇左漫畫
想問下 今次黑鞭 係第幾個繼承者黎㗎 好jeng
第五代
ban綠久啦,開外掛

唔記得左佢一開始操肌肉操左幾耐?
就算all right 想傳比佢,都要佢操到承受到最低限度的力量,呢個唔算付出

佢的正義感同性格令all right 覺得應該傳比佢,但69都好努力去運用呢種力量
Size妹係咪40個學生中最廢
葉隱體術都好過佢
純支援型黎講 提子/膠水佬/蘑菇妹都好似好過佢
Antman用得好就勁,唔識用咪廢
唔可以改變生物size喎
廢過antman N倍
睇左動畫第10集
屌你原來綠久係終極父幹撚
成為世界最强完全係因為父幹
同佢自身努力冇太大關係
咪同Naruto差唔多 幾乎全部神力都係父幹 仲有前世
ALLMIGHT傳OFA比佢果一刻已經係父幹撚啦
點睇都唔係最廢
佢可以縮細啲野扔出去變大喎...
葉隱得招人體閃光彈
唔算父幹既,最多都係貴人
份力量某程度上都係佢用自己意志賺返嚟
最後果句
人地69日日都自己訓練去令到自己更加配合個性
咁都話同佢努力無關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞