【批鬥撚】仲聽唔聽陳奕迅

743 回覆
772 Like 118 Dislike
流行樂分男高中低音
ching原來你唔係扮弱智架wor

同埋我講既係英文term,唔係古典term呀盲炳
我聽開老鼠安情人
韓紅老師
我最鐘意可惜你是個人同重陽
佢出道作雅俗都好正,好Buy佢唱d cult野
冇聽過,新歌?
係連登問
有幾多連登仔真係課過金支持過佢呀

一班係YouTube聽開佢既歌既人唔聽佢既歌對佢會有咩影響呀
唔洗覆佢直接block啦
白卡蘋果狙擊手黎
原來有人連Acapella都唔識
同埋原來pop唔洗分range

你不如去google下再返黎柒啦
好 你說得很對 不要回覆我 謝謝 很浪費時間 希望你身體嘅人同你溝通到
原來你真係有病自問自答
無聽好多年
【懶人包】全球國際品牌拒絕新疆棉花 認識BCI
https://lih.kg/2461706

樓主可唔可以幫手PIN
條底黃
好撚low呀你
影撚衰晒單春fans
為咗保自己偶像周圍spin兼拖埋其他唔關事既野落水
真心
唔覺
十年前已經覺得呢條友呃飯食
演唱會忘詞hea歌迷 歌手食煙爛聲冇職業修養
啲歌好聽都唔關佢事啦 又唔係佢作
咁你不如講下佢chest voice,mixed voice同falsetto邊樣做得特別出色?
廣東話國語同英文唱各種語言咬字有咩可取之處

呢d你會唔會都當埋係classical?
我保既係佢既唱功同d歌既質素
張出過超多ig posts share抗爭遊行消息
被護旗手佢亦有話大家屌得好
但既然被表咗態 咁就要杯啦
但人瑞做過乜鳩值得同張敬軒比?
第一個出rip 嘅歌手
你都講得岩既 娶著個藍到咩既老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞