英國u jj揮手區

529 回覆
5 Like 1 Dislike
想問下nottingham trent university 同heriot-watt university 係咪終極雞校?

同埋讀master 既話conditional offer meet 唔到有無得negotiate

邊方面meet唔到?

Gpa, 要3.0 但應該頂盡2.9
有無人係east Midland (唔係 Leicester Nottingham)

間u勁少香港人
清清清我清晒你地老尾 咁鍾意清死返香討啦
Cambridge JJ
想問下nottingham trent university 同heriot-watt university 係咪終極雞校?

同埋讀master 既話conditional offer meet 唔到有無得negotiate

邊方面meet唔到?

你間野勁唔勁?果科勁唔勁?
有無agent跟緊?
有啲好等錢洗,叫個agent打去/email同佢deal deal係有機

有啲好臭串,e.g Surrey
總之你唔到就898無計傾
但其實自己只係英國shitty

加油巴打

好勁
介唔介意講下入面讀書係點
係咪一堆天材
我係uk,但係黎旅行!
Warwick
有無人有學跳舞?

ching 是咪fresher
Shef人揮手

Hi

Year幾 來相認

Leeds U

邊方面meet唔到?

有無agent跟緊?
有啲好等錢洗,叫個agent打去/email同佢deal deal係有機

加油巴打

Surrey廢過soton好多wor 根本冇得比 起英國唔係Russell group可以收皮
我今年yr13

想問純Econ既話 LSE or Warwick ?

Lse 唔洗諗
啲人係入唔到lse先入warwick
雖然wwk都好
但真係差過lse
Lse個名係唔同啲
垃圾coventry
Man 嘅係咪都係讀engineering 多

利申: man jj
CSM

Chelsea
有無Cardiff 巴絲打

Here 雞校無人識

好勁
係咪一堆天材

通常大陸黎嘅都好撚勁但係英文差小小
就好似你叫佢地用普通話解釋d野比你聽佢地就會解釋得好詳細 如果英文就
有陣時我會諗點解當初要報Cambridge 點解唔揀d廢小小嘅u 有時真係好辛苦
利申:仲要讀多2年就完5年course 真係好辛苦
Durham

邊方面meet唔到?

有無agent跟緊?

加油巴打

Surrey廢過soton好多wor 根本冇得比 起英國唔係Russell group可以收皮

但佢而家成日用ranking打飛機
果時收左我皮😖

好勁
係咪一堆天材

就好似你叫佢地用普通話解釋d野比你聽佢地就會解釋得好詳細 如果英文就
有陣時我會諗點解當初要報Cambridge 點解唔揀d廢小小嘅u 有時真係好辛苦

完全想像唔到入面壓力有幾大
巴打你真係好勁

咁啲英國人呢?會唔會唔理你地識扮唔識?
定都好friendly大家一齊學術討論?

讀緊heriot watt

邊方面meet唔到?

有無agent跟緊?

加油巴打

但佢而家成日用ranking打飛機
果時收左我皮😖

講world ranking Surrey 百大都唔入啦 垃圾u都唔明點解咁多人想入

好勁
係咪一堆天材

完全想像唔到入面壓力有幾大
巴打你真係好勁

咁啲英國人呢?會唔會唔理你地識扮唔識?
定都好friendly大家一齊學術討論?

d外國人會friendly D,有d當地人會好串
都係啦 你的樣子如何

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞