英國u jj揮手區

529 回覆
5 Like 1 Dislike
垃圾U Durham Lm
Year 幾
Year 1 fresher stockon

我都係Stockton wo,你咩科
搭單一問,有無巴打係考gce al架?
我想問下gce al math嘅m1/m2會唔會好難?
因為我想自修,但又驚太難,所以想係到問問各位巴打意見。
唔該

巴打讀緊L6?
我印象上m1 m2好簡單,m3就要温下
可以上網揾specification,我嗰時ocr,個網有哂要讀乜,有乜公式要用
愛丁堡但唔係UoE
Hi 我都係愛丁堡但係唔係UoE
邊間?
HWU
讀1年master 既話,係愛丁堡會唔會浪費咗?(對比london/nottingham)

睇你點睇 我黎左愛丁堡好耐啦 我呢覺得唔錯 物價無London 咁高 但係無咁多港澳人

巴打讀咩

講左會唔會比人起底

樓上果個巴打都講左

讀Computer 你都係HWU?

係呀,n展丁丁

有冇識到港澳生 我戈科完全無
垃圾U
Hi 我都係愛丁堡但係唔係UoE
邊間?
HWU
讀1年master 既話,係愛丁堡會唔會浪費咗?(對比london/nottingham)

睇你點睇 我黎左愛丁堡好耐啦 我呢覺得唔錯 物價無London 咁高 但係無咁多港澳人

巴打讀咩

講左會唔會比人起底

樓上果個巴打都講左

係呀,n展丁丁

我果科都無
好似有kong soc你去睇下
最老大學

Aberdeen

牛佬一個
識唔到可以一齊行街hea食飯既frd
日日係房摺

利申 UEA

Uea求相認
Norwich真係好悶
都唔知有咩好做

出London

Ching year幾?
London出得多都厭啦

我INTO
warwick
你講得英國 glasgow留個名

巴打讀緊咩
倫敦JJ 表示其實生活係人揀
<br/><br/>何出此言
<br/><br/>有錢咪有生活囉

exact7ly
啲野越睇好似越貴咁
利申:倫敦jj
倫敦JJ 表示其實生活係人揀
&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;何出此言
&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;有錢咪有生活囉

exact7ly
啲野越睇好似越貴咁
利申:倫敦jj

london肯比錢都大把好野食
睇黎無Newcaslte

Newcastle UG留名

Newcastle

newcastle不過唔係NU

Northumbia多唔多香港人

Newcastle fresher

唔知不過應該唔多 我讀個科一個都冇

Newcastle freasher 讀緊最易肥既科

Newcastle

即係?

Newcastle

即係?

LLB 一半國際學生最小肥一科 fail左冇得重讀要轉科

Newcastle

即係?

真心咁難讀咩?
我剩係知要不停寫文
伸利 有fd係nu讀緊

巴打讀緊咩

UofG Politics

Newcastle

即係?

真心咁難讀咩?
我剩係知要不停寫文
伸利 有fd係nu讀緊

唔計cases and statutes 唔計assessments tutorial classes 果d tasks 一個星期一科有 at least 50頁既essential reading.. 4科有200頁.. 仲追緊

巴打讀緊咩

UofG Politics

多唔多香港人讀?
聽人講glasgow u好似好多香港人咁
但我剩係聽到普通話 廣東話剩係係街邊聽過啊叔啊嬸講
有無巴絲係讀ual
想問下nottingham trent university 同heriot-watt university 係咪終極雞校?

讀緊heriot watt

我都係heriot watt

咩科先
想問下nottingham trent university 同heriot-watt university 係咪終極雞校?

讀緊heriot watt

我都係heriot watt

咩科先

computer 你?
邊間?
HWU

巴打讀咩

講左會唔會比人起底

樓上果個巴打都講左

係呀,n展丁丁

我果科都無
好似有kong soc你去睇下

你有冇識到自己人?定同d鬼仔玩?
Warwick 有無人有學跳舞?
ching 是咪fresher
third year未請教
warwick fresher here
巴打你都係?
係呀 我估緊你係邊個 不過有啲難估
有冇玩soc 果啲

某跳舞soc exec
識人keele讀physio 好撚chur
仲要好多係香港差少少夠分入poly physio
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞