英國u jj揮手區

529 回覆
5 Like 1 Dislike
Brighton

Brighton U?

Brighton but Sussex

Sussex 揮手區

Sussex

Sussex

Sussex

趕essay
完全同意 個個都話係London好玩
我只覺得孤獨

仲要london啲u唔係campus u
真係好難見到識既人除左特登約
真心campus u 應該好玩啲
London只係多野食

好想召集哂一班人出黎玩,食野都好

食野

完全同意 好撚孤獨

你都係kcl jj? 定係倫敦jj?

london

各位巴絲平時去開邊度食野

毒撚日日自己煮

如果出街食都係soho ctown多
但食泥食去都係個啲

文興好似難食咗
多數都自己煮,窮撚,最多食晏去charlotte street食,或者wasabi

多數自己煮
毒撚無朋友唔通一個人入去大餐廳食咩
不過都想問有咩介紹?

又唔瞓!
South Ken 有間kebab 好正

London只係多野食

食野

完全同意 好撚孤獨

london

毒撚日日自己煮

但食泥食去都係個啲

文興好似難食咗
多數都自己煮,窮撚,最多食晏去charlotte street食,或者wasabi

多數自己煮
不過都想問有咩介紹?

又唔瞓!

你都唔訓 做緊咩?
仲未寫完 聽日繼續努力
搵日一齊食

食野

完全同意 好撚孤獨

london

毒撚日日自己煮

但食泥食去都係個啲

文興好似難食咗

多數自己煮
不過都想問有咩介紹?

又唔瞓!

你都唔訓 做緊咩?
仲未寫完 聽日繼續努力
搵日一齊食

好,既然都係London jj 不如你直接telegram 我啦 @mehhhhx
UCL

又係UCL
UCL

又係UCL

UCL

係ldn都可以咁悶
Btw 咁夜唔瞓

趕essay
我只覺得孤獨

London只係多野食

食野

完全同意 好撚孤獨

london

毒撚日日自己煮

但食泥食去都係個啲

文興好似難食咗

今年啲堂啲時間撞唔正要係學校食晏
又可能係我係咁skip 哂啲堂
但文與係ctown算係咁 但如果多人排就一定唔會食
UCL

又係UCL

UCL

UCL

食野

完全同意 好撚孤獨

london

毒撚日日自己煮

但食泥食去都係個啲

文興好似難食咗

多數自己煮
不過都想問有咩介紹?

又唔瞓!

你都唔訓 做緊咩?
仲未寫完 聽日繼續努力
搵日一齊食

好,既然都係London jj 不如你直接telegram 我啦 @mehhhhx

無telegram
大家d u入面係咪都俾蝗侵吞左
唔上黎都唔知soton咁多香港人
平時campus d蝗多到學校convenient store係有幾個架專賣大陸蝗糧

完全同意 好撚孤獨

london

毒撚日日自己煮

但食泥食去都係個啲

文興好似難食咗

多數自己煮
不過都想問有咩介紹?

又唔瞓!

你都唔訓 做緊咩?
仲未寫完 聽日繼續努力
搵日一齊食

無telegram

咁無啦,無你份鳥
垃圾u +1
有冇ching 係Portsmouth

樸茅+1
勿相認
平時campus d蝗多到學校convenient store係有幾個架專賣大陸蝗糧

果間食水深
Brighton

Brighton U?

Brighton but Sussex

Sussex 揮手區

Sussex

Sussex

Sussex

Sussex
有冇soton jj

相認

相認!

咁多Soton JJ ge

嘩咁多勁人起到
咁多位Soton ching讀engine?

我係呀

Ching dse定a level ?咩成績?soton engine世界級
睇黎無Newcaslte

趕essay
我只覺得孤獨

London只係多野食

食野

完全同意 好撚孤獨

london

毒撚日日自己煮

但食泥食去都係個啲

文興好似難食咗

今年啲堂啲時間撞唔正要係學校食晏
又可能係我係咁skip 哂啲堂
但文與係ctown算係咁 但如果多人排就一定唔會食

文興個胡椒豬肚湯個個禮拜都要食一次
識唔到可以一齊行街hea食飯既frd
日日係房摺

利申 UEA

Uea求相認
Norwich真係好悶
都唔知有咩好做

出London

Ching year幾?
London出得多都厭啦
coventry

同路
想問下nottingham trent university 同heriot-watt university 係咪終極雞校?
想問下nottingham trent university 同heriot-watt university 係咪終極雞校?

同埋讀master 既話conditional offer meet 唔到有無得negotiate

果間食水深

The shop方便班蝗呀嘛

同埋讀master 既話conditional offer meet 唔到有無得negotiate

邊方面meet唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞