英國u jj揮手區

529 回覆
5 Like 1 Dislike
睇黎無Newcaslte

Newcastle UG留名

Newcastle

newcastle不過唔係NU

Northumbia多唔多香港人

Newcastle fresher
有冇身在英國既巴打覺得依邊既香港人好少討論香港新聞,眼見香港依家搞成咁已經咩都做唔到,想同週圍既香港人討論下都好難
前排有個香港同學問我咩係梁游事件

好多都係完全唔理,不過講真自己都少睇左香港新聞

一黎係佢地唔理,二黎一同佢地講就會被label為政治撚
多數同香港人傾計淨係可以鳩up下飲酒呀旅行呀男男女女咁
反而會有鬼佬主動行埋黎問香港嘢,
例如上年有個人問我點眯佔中,
前排人大釋法又有同學問我會唔會移民

唔會呀,好多u都有個叫HkPASS嘅soc會講政治呀社會服務嘅野
Uni of Nottingham

notting here

你讀咩架

尋日game of life有冇出現,相認

無呀 完全唔知有件咁嘅事 lol
琴日去咗同學屋企睇波

嚟咗咁耐淨係識到兩個hker 咋
宜家好毒

Nottingham 上年grad咗好掛住

你讀咩架

琴日去咗同學屋企睇波

宜家好毒

破產都去到外國讀書
想問下nottingham trent university 同heriot-watt university 係咪終極雞校?

讀緊heriot watt

我都係heriot watt
愛丁堡但唔係UoE

Hi 我都係愛丁堡但係唔係UoE

邊間?

HWU
有冇人royal Holloway
倫敦JJ留名
最老大學
最老大學揮手

你讀咩架

琴日去咗同學屋企睇波

宜家好毒

破產都去到外國讀書

讀完咪破囉 乞食添啊
我今年yr13

想問純Econ既話 LSE or Warwick ?

LSE no doubt
最老大學

Aberdeen
睇黎無Newcaslte

Newcastle UG留名

Newcastle

newcastle不過唔係NU

Northumbia多唔多香港人

Newcastle fresher

唔知不過應該唔多 我讀個科一個都冇
愛丁堡但唔係UoE
邊間?
HWU

愛丁堡但唔係UoE
邊間?
HWU

讀1年master 既話,係愛丁堡會唔會浪費咗?(對比london/nottingham)
愛丁堡但唔係UoE
邊間?
HWU

讀1年master 既話,係愛丁堡會唔會浪費咗?(對比london/nottingham)
愛丁堡但唔係UoE
邊間?
HWU

睇你點睇 我黎左愛丁堡好耐啦 我呢覺得唔錯 物價無London 咁高 但係無咁多港澳人
愛丁堡但唔係UoE
邊間?
HWU

睇你點睇 我黎左愛丁堡好耐啦 我呢覺得唔錯 物價無London 咁高 但係無咁多港澳人

巴打讀咩
愛丁堡但唔係UoE
邊間?
HWU

巴打讀咩

講左會唔會比人起底
愛丁堡但唔係UoE
邊間?
HWU

巴打讀咩

講左會唔會比人起底

樓上果個巴打都講左
愛丁堡但唔係UoE
邊間?
HWU

巴打讀咩

講左會唔會比人起底

樓上果個巴打都講左

讀Computer 你都係HWU?
愛丁堡但唔係UoE
邊間?
HWU

巴打讀咩

講左會唔會比人起底

樓上果個巴打都講左

讀Computer 你都係HWU?

係呀,n展丁丁
有無Cardiff 巴絲打

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞