消息指香港即日起暫停接種復必泰疫苗!

495 回覆
51 Like 20 Dislike
咁政府話停打可以點, 自己偷針幫你打?無啦啦又燒埋醫護個搭
焗你打科興呀
講危險邊夠科興呀
打咗第二針啦咩? 低能仔
連登班傻仔仲係到笑9人打BioNTech
其實打左第一針唔一定要打第二針架
個重點係港共而家唔入德國野
第二針好緊要架咩?
咪係囉, 明明琴日先有私家醫生比政府屌佢抺黑科興
公立既話根本無得揀
話你on9 怕你嬲

//首批58.5萬劑BioNTech「復必泰」新冠疫苗,今日早上10時許由德國空運抵港,下周會開放網上預約接種。負責統籌疫苗計劃的公務員事務局長聶德權表示,政府會先開放七間由醫院管理局營運的社區疫苗接種中心。//

source:
https://m.orangenews.hk/details?recommendId=151940

七間接種中心率先接種「復必泰」疫苗 下周開放網上預約系統
港聞
終於比特衰政府搵到藉口了 以後科興就係獨市 下一步 強制要你地打
國產有瑕疵都唔會俾你知
你老味,死7件就唔停,呢個一件就停
唯有揾澳門做醜人,復必泰有事,咁香港就順理成章咁DQ 復必泰,硬推科興,當科興差唔好去晒貨,復必復就會無事用得翻。
傻閪 睇多d新聞啦 復星代理架昨
孔繁毅:可以玩兩溝
依家5毛吹風話打一針binotect都有用
去溝針啦傻hi
遲吓大把唔同款啦 真係急到仆街
90 % + 50% = 咪有140% 保護率囉
之前打咗嗰班點 如果兩個禮拜都冇貨第二針點算
問你間公司係咩公司
代理咁好聽
同你換咗貨你都唔撚知啦
如果唔係點會有瑕疵
代理就唔係支那公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞