消息指香港即日起暫停接種復必泰疫苗!

495 回覆
51 Like 20 Dislike
打疫苗ge都係智障
lm
根本由代理個刻 已經寫好劇本
輝瑞根本無依種問題 就知經中國手就係中國製
可能唔俾你book,直接逼你打科興
然後dq biontech 話佢生產不合規
由我第一個 comment 都講緊復星係支那公司有鬼
係要老屈我話復必泰係支那製
上面有人話係德國直運到港之後交由上海復星公司負責後續事宜
依家話有問題嘅係香港同澳門政府
你點知道美國佬嘅標準同支那標準係咪一樣
有冇可能香港省衛生廳冇嘢搵嘢嚟講
即係美國佬都未出聲,你班友就喺度搵錯處
leipzig原來有直航到香港
溝針成最大贏家
東風本田係咪本田呀,蘋果前面有跟富士康蘋果咩?
你食緊既支那菜,政府都同你降低左標準,有問題都可以照入境
大佬 2021 年啦,個腦轉多小小唔會死既

淨係復星代理既批次出事,都可以吹到陰謀論
打飛機啦你
柒婆係4hing
無得打第二針
要特登運負70度咁大批的野
呢d我估應該係貨機包機
所以台灣佬就醒目 由頭到尾都無信過上海復星
反而香港人咁天真信哂
佢自己去拎針自己打 都得
果邊d人可以提早收工
其實外國藥係中共國上市要過一次CFDA, 即係中國藥去歐洲美國要過FDA/CE原理一樣, 但中共國好多潛規則, 所以一般會搵左當地公司去幫手搞法規野, 復星就係做緊呢樣野

當然唔排除最終都係要係中國設廠先岩中共國CFDA standard, 因為中共國唔太認外國GMP standard
一路講緊復星老屈自己D 貨有問題
「有冇可能香港省衛生廳冇嘢搵嘢嚟講」
依家又扮自己係智者?
「小心駛得萬年船唔可以話你錯,但係下下都陰謀論上身同埋上綱上線做人都幾攰
原句比撚翻你啦
幫港共發聲同幫兇有咩分別呀?你咁講,克9境為打份工揸棍TG打市民係迫於無奈?咩邏輯?
幫兇都係仆街嚟
我不快經歷先有咁嘅諗法,我可以用多啲時間觀察佢哋。如果我睇錯,我可以認衰
講到咁深佢地點識呀

總之有「復星」個名就係支那嘢啦你仲打!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞