消息指香港即日起暫停接種復必泰疫苗!

495 回覆
51 Like 20 Dislike
平時做野又咁L慢
打完針咁多人出事又唔停
今次又會咁快既
台灣省好似問英國攞阿利斯康
好似都一般般
有得選擇都係打美國嘢好
一係剩係打第一針就算
一係溝針
一係過咗期限要由頭再打過
搵著自己黎搞

我冇話鼓吹唔應該打 只係覺得要觀望

Btw 仲捉住抵死兩隻字黎講
咁撚大個人 仲咁撚小學雞
所有公司業務有支那公司插手都會有問題,好明顯我就覺得你最後一句就係出事主因

再講,我真係未聽講支那公司會咁關心用家安全
武肺都唔恐怖
on9先打疫苗
...巴打一定少用DHL 寄野,一向DHL 自家飛機都係果度黎,就算你係英國寄都會去果個center分件

一般貨件去到香港呢邊就係順豐負責(買左香港DHL 業務,繼續著黃色衫)
biontech係德國野, 美國另外有廠

moderna同novavax先係美國貨
啲老人家真係容易俾佢spin開架
專家=/=醫護
我同你一樣覺得呢班專家無職業道德。
我都覺得要用多d時間觀察件事。
但你一開頭就話係醫護問題,班醫護從來都無自己決定過d咩,做過d咩,但你就咁話人。。。。。。
戇鳩仔以為話人小學雞就顯得自己好成熟咁
到頭嚟講嘢1999
真心,班專家個個醫生
好難話「專家=/=醫護」
話停就停
又唔講定D人打左第一針要點
又要等你開記者會先交代
已經人心惶惶啦

記得交代埋呢批係邊到包裝
點解發現會有瑕疵
打左第一針, 最遲要幾時打第二針, 唔係既話第一針會唔會失效
同埋幾時會回復正常, 好似仲有第二批復必泰, 唔係得出事一批
外國有邊個國家停?
老老豆豆香港自己就係無藥監標準的, 係一直都係無人會去買CFDA既貨, 包括HA同私家診所

另外CFDA要拎license一定要用中共國既clinical trial center俾出來既數據, 所有外國醫院一既不認, 所以中共國內先到而家都未有biontech賣, 當中涉及好多過河濕腳同政治問題, 主要係想做行業保護, 如果唔係中共果d藥跟本連中共國人都唔會買
即係復星賴嘢
依家就得復星出黎話出事
我問完幾時有支那代理咁關心客戶安全,你地成班一個都唔敢答既
攞香港既中國製疫苗同台灣國既阿斯利康
係人都識揀啦傻仔
講緊疫苗有野拎出黎講咪講 想屌柒我嘅咪搵野拎出黎屌柒我

係你自己係到唔知做乜柒
又捉字 又話人戇鳩仔
由頭到尾都唔知你係到想表達啲咩
話番人1999 走啦你
你信佢打科興?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞