【本土文化】有無人傾下粵語片 / 粵語長片?

194 回覆
58 Like 3 Dislike
宜加半夜好似都冇粵語片播?
Lm

以前做功課會做到睇埋半夜啲粵語長片
記得有套叫咩樓上樓下兩親家 幾好睇
唔係潑冷水,不過呢度講粵語片應該好快沈底,呢度講8-90 年代嘅戲都未必有人講。
我以前同我阿婆一齊住,佢好鍾意聽粤劇黑膠唱片,聽到入唒腦!

好少....我想睇駱恭D片。不過想搵返佢D有色情成份既

色情電視多數都唔畀播

我估都係得返mytv super粵語片台同YouTube
以前做功課會做到睇埋半夜啲粵語長片
記得有套叫咩樓上樓下兩親家 幾好睇

樓上樓下兩相親
https://m.youtube.com/watch?v=Gj3EGZVlTrw
唔係潑冷水,不過呢度講粵語片應該好快沈底,呢度講8-90 年代嘅戲都未必有人講。
我以前同我阿婆一齊住,佢好鍾意聽粤劇黑膠唱片,聽到入唒腦!

當然,你見我係咁推就知

粵劇,粵語片呢啲唔講就真係無人講
好鍾意石堅
佢做既金毛獅王係做得最好
好鍾意石堅
佢做既金毛獅王係做得最好

繼續推
杯仙姐姐

夜光杯
https://m.youtube.com/watch?v=17Yn5ZgMOIw

4,5年前開住電視通頂溫考試咁啱無線播

我細個睇過一套好深刻,就係有個密室,入面有好多毒蛇,班壞人成日推D人落去等佢地比D毒蛇咬死

有無人知係邊套
我細個睇過一套好深刻,就係有個密室,入面有好多毒蛇,班壞人成日推D人落去等佢地比D毒蛇咬死

有無人知係邊套

咁少資料,好難估,時裝定古裝?

有無人知係邊套

時裝

有無人知係邊套

時裝

係咪乜鬼女殺手,女黑俠之類?

有無人知係邊套

時裝

係咪乜鬼女殺手,女黑俠之類?

似係,有石堅叔做㗎
杯仙姐姐

夜光杯
https://m.youtube.com/watch?v=17Yn5ZgMOIw

我上面已經 post 左,細路嗰陣呢套睇得我好過癮。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞