自家繁殖仆街死

106 回覆
5 Like 29 Dislike
人地鍾意果個品種ge動物,關你班領養撚咩事?

我支持領養,但見到你地將買動物者當仇人睇覺得

ok啊,買返黎幾日咪死左

買唔係問題,但係樓主無錢學人去d山寨檔買貓又無知識check清楚背景隻貓狀態就抵屌啦

樓主根本係on9
功課又唔做足,就走去買
人地建議你去貓展到認識多啲
你就係咁話咩主子咩做雞俾人任摸
又話求教,但又唔聽人講野
淨係識主子咩咩咩
有鋪起碼難走d ,要買就去鋪買
利申 細過老豆買左隻狗返黎養左十幾年
陪我讀完書

大把舖都無交拗啦
13000買隻病貓
買自家繁殖既都要睇佢老母老豆
同佢屋企環境啦
人講咩冠軍後代你就信
13000買番黎幾日瓜左
去屌賣個條友啦
買貓都要做功課
同埋可能係貓販既機會大好多
如果真係普通人屋企生
點會開你13k 仲話冠軍貓後代

我見上網睇好多都係哩個價, 太平唔敢買

正常買會簽合約,有份agreement。
佢地d 種貓外國入口一隻成本約3-4萬。
唔會未絕俾你拎返去生。
好靚既佢地會自己keep唔賣都會。
想要breeding quality 你自己都要係breeder先會俾你

所以唔鐘意佢地咁,大家都係想有孫抱姐,點解要搞埋哩D要自私一定要做BREEDER先可以有BREEDING QUALITY !? 唔明,求教

你以為真既breeder是但捉兩隻靚貓搞野生仔就算? 一胎會生到咩色,外國有咩知名血系,唔同血系有咩特徵。
人地鍾意果個品種ge動物,關你班領養撚咩事?

我支持領養,但見到你地將買動物者當仇人睇覺得

ok啊,買返黎幾日咪死左

買唔係問題,但係樓主無錢學人去d山寨檔買貓又無知識check清楚背景隻貓狀態就抵屌啦

即係隻貓本身都係會死啦
樓主係衰在唔識買寵物,而唔係衰在害死隻動物
13000買隻病貓
買自家繁殖既都要睇佢老母老豆
同佢屋企環境啦
人講咩冠軍後代你就信
13000買番黎幾日瓜左
去屌賣個條友啦
買貓都要做功課
同埋可能係貓販既機會大好多
如果真係普通人屋企生
點會開你13k 仲話冠軍貓後代

我見上網睇好多都係哩個價, 太平唔敢買

英短洗唔洗13000 純血統除外
你比人呃
我隻英短 3300 打哂針 有針卡 好健康

巴打邊度買? 有冇介紹?
請問貓展係咪一年有次咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞