自家繁殖仆街死

106 回覆
5 Like 29 Dislike
自家繁殖仆街死

我以為自己可以開始做貓奴,點知只係幾日,我主人今朝就已經走左!
我只係同佢好正常咁玩貓棒,點解會咁?
前一刻,仲好開心跑黎跑去;下一刻,主子就突然趴左喺到,不停喘氣!
我即刻搵獸醫電話,但主子已經等唔到⋯係我懷抱口吐白沬走左啦!

我好內疚!係唔係我害左主子?我係唔係唔應該同佢玩得咁激⋯⋯⋯

主子出事咁耐,我搵極都搵唔到個仆街貓販!! 買果陣就識不斷同我講係冠軍後代!出左事就唔見人!發生乜撚野事阿!!!

Btw有無好善終公司介紹?我想比主子開開心心走埋最後一程
一陣會有大批愛貓人士屌你唔領養 阻長無良貓農
自家繁殖仆街死

我以為自己可以開始做貓奴,點知只係幾日,我主人今朝就已經走左!
我只係同佢好正常咁玩貓棒,點解會咁?
前一刻,仲好開心跑黎跑去;下一刻,主子就突然趴左喺到,不停喘氣!
我即刻搵獸醫電話,但主子已經等唔到⋯係我懷抱口吐白沬走左啦!

我好內疚!係唔係我害左主子?我係唔係唔應該同佢玩得咁激⋯⋯⋯

主子出事咁耐,我搵極都搵唔到個仆街貓販!! 買果陣就識不斷同我講係冠軍後代!出左事就唔見人!發生乜撚野事阿!!!

Btw有無好善終公司介紹?我想比主子開開心心走埋最後一程

我主子阿
其實想領養,但又要做家訪,家訪都算啦,重要人裝窗網等等等等既要求,迫d想養貓既人去買貓
食得咸魚抵得渴.
買得預左再去買.

比錢賣寵物既店賺啦X頭
可能心臟有事
寵物店啲名種好多都inbreeding黎... 隱疾多
幫隻貓做好身後事...
靚貓
貼張出世紙黎睇下?
可能心臟有事
寵物店啲名種好多都inbreeding黎... 隱疾多
幫隻貓做好身後事...

最後揀左寵X天X
2個星期後送主人最後一程
貼張出世紙黎睇下?

出世紙? 無阿
唔比賽都要出世紙
買買買
冇去過獸醫度?通常第一日都會帶主人去睇左獸醫先
咁賣家有冇提供健康證明同針咭?
除左係愛協領養之外,其他貓貓我都會帶去獸醫度做個檢查先
真心死過貓中過伏先識喊
但好多連登仆街仔屌主張領養既人

針卡有阿 打左2針
健康証明? 無阿
佢一尾同我講係冠軍後代 有保証
我咪信 結果都係廢

針卡有阿 打左2針
健康証明? 無阿
我咪信 結果都係廢

針卡有阿 打左2針
健康証明? 無阿
我咪信 結果都係廢

似係你弱撚智 人地講乜信乜

針卡有阿 打左2針
健康証明? 無阿
我咪信 結果都係廢

開名啦
叫人領養果啲死全家啦
大撚把錢買貓駛撚受人氣?
叫人領養果啲死全家啦

決定喺你手上 唔好彩嘅咪好似樓豬咁
叫人領養果啲死全家啦

睇你都冇養過貓
keyboard打兩句字就簡撚單
出撚左事就係隻貓, 樓主荷包同心理陰影
樓豬多撚得你唔少
叫人領養果啲死全家啦

領養既貓包健康唔會死?
叫人領養果啲死全家啦

領養既貓包健康唔會死?

冇人話領養嘅貓一定唔會死,但係名種貓狗好多都係人類配種出嚟,佢地為咗保持純種,所以好多都係近親繁殖,所以佢地有好多隱疾,其實依d資訊一直網上都有,如果真係有心養貓,依d功課係要做!

針卡有阿 打左2針
健康証明? 無阿
我咪信 結果都係廢

明明個post係買貓壞處既最佳證明
但啲買貓撚都可以屌返領養撚轉頭

盲反到是非不分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞