Pokemon GO (45) 卡洛斯地區mega盛世

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
唔關事係隻game on9
人邀我佢贏我輸兩邊都計
想問下我無七彩暗影任務係咩原因?
上一個火箭兵團任未做完?
係 我諗住等暗影超夢夢先解
XL皮可斯中堵攔熊一下垃圾射擊都唔死
岩岩上到r22
gengar 真係好少人用
但好多場靠佢反cup 到贏番switch
當然仍都有好多場safe switch 出黎遇到賭撚熊, 月伊, 卡比呢D
有污泥炸彈,輸少少都好
5 set 12120
hard counter lead 再hard counter safe switch
打幾季都冇見過1次ge 寵都遇三款黎剋你
對面ABA 隊型都要食住你
唉...1日跌百幾二百分
https://pokemongolive.com/post/communityday-jul21/?hl=zh_hant

親愛的訓練家們:

7月社群日的主角是火豬寶可夢「暖暖豬」!

活動時間

台灣時間7月3日(星期六)11:00~17:00

活動內容

暖暖豬在野外出現的機率將會提高。如果你夠幸運的話,還有機會遇見異色暖暖豬喔!在活動結束後2小時的最終期限前讓炒炒豬(暖暖豬的進化形態)進化,就能獲得學會「爆炸烈焰」的炎武王。在社群日拍幾張Snapshot照片,獲得驚喜!限單次購買的社群日禮盒,內含50個高級球、5個薰香、5個星星碎片、1個厲害特殊招式學習器,價格為1280寶可幣。只要1美元(或是當地貨幣等值金額),就能參與暖暖豬社群日限定的特殊調查故事:「火烤樹果」。請持續關注,以得知特殊調查故事票券的開賣時間!入場券無法退票(遵守適用法律與服務條款中規定的例外事項)。請注意:本次特殊調查不包含遊戲內獎牌。

獎勵加碼內容

捕捉寶可夢時獲得的星星沙子增加為3倍在活動期間使用薰香,效果將延長為3小時在活動期間使用誘餌模組,效果將延長為3小時

遊玩Pokémon GO時請務必遵守當地法令,並小心安全。未來活動將有可能調整。請務必追蹤我們的社群媒體、設定接收推播通知,並且訂閱我們的電子郵件,以獲得最新資訊。更多最新遊戲內活動和內容更新,請查看協助中心文章。

—Pokémon GO開發團隊敬上

RAP
我之前靠呢樣先掂到屋企附近個gym
睇接種率決定收唔收
呢兩年慣咗有bonus
收番真係疴撚
https://kotaku.com/pokemon-go-fans-mad-that-niantics-acting-like-pandemic-1847148863

Btw 已棄一個禮拜
Apple daily 執咗冇心機再玩
快啲purified岀100

想問下第二個任要點解揾唔到點打超級聯盟
可以揾識既朋友對戰 揀返超級聯盟
打完就解到
豐緣之後就冇玩岩岩無聊重玩發現好多新野
究竟點樣先可以唔比人偷細招 已經係wifi+飛航玩
一係次次mirror都蝕到仆街
仲要成日比隻閪雀偷到 屌
自己又好似永遠都偷唔到人地咁
屌 成2個星期都係2200-2400徘徊...
用幾日上2400
就會突然有一日瘋狂hard counter跌返落去
2500真係好難升rank
又XL又瘋狂hard counter
轉3 team,3 team都hard counter你
今季難打咗好多
一來多xl, 二來多咗好多
一去到22xx瘋狂輸番落去
前7季2500係我搶分league嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞