Pokemon GO (45) 卡洛斯地區mega盛世

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
1盾贏就要用mega horn
偏偏而家環境mega horn唔好用
我見escavalier lead 反而用megahorn 多
又係交1盾贏肥大

中左隻閃
用XL正仆街
比班XL屈到跌撚左三百幾分 屌佢老母
if you can’t beat them…
冇能力JOIN THEM
想join 通常係咩隊形
用月伊 暴雪 畀人打到仆街
自己覺得XL最撚煩係火雀 月伊 蛙皇同jeillcent
XL G泥 XL 鋼鳥 XL 電蜘蛛
呢D都勁難打
把握到對手犯錯上到2982
好緊張
唔知聽日有冇機會第一次上到r24
雀廢
月E最撚臭閪
呢3隻極品
放鬆打,唔係好易跌番去2700
但呢個分,要4勝
3勝會岩岩好唔夠升
隻雀勁閪wo 又硬 得Rick slide先秒到
連hydro cannon都要兩下先死
又要估佢係唔係呃shield 煩到仆街
打5 turn 技最煩係出招時間錯左就大獲
會比佢sneak 到fast move
見到pokeak 上左leader board 有D難以置信
佢係咁多個YouTuber 算係最弱果個

係s3定4有pose 但係最多塵最多捉寵數
佢雖然成日失誤犯錯,但佢d片一半時間都係廢寵或試野,大咀蛙都成日用仲講到好勁咁....
好多youtuber用死一隊當然打得好
佢今季到ultra用死一隊就上到legend,證明都唔是講到咁廢
我唔覺佢廢 相比其他係差一d

話哂都世界亞軍
Twitter有d人講到佢屎咁,雖然條友好多廢話,不過話佢屎唔太公道
睇片既角度都係佢同jfarm有趣d,
其他好多一式一樣,或者貼讀者精華片就算,自己個account就用勁隊打,咁表現當然好d
睇高手既都係fpstick感覺就夠
比賽嗰陣都未興PVP
黎到第7季我終於得左啦!
3W岩岩好3000
恭喜巴打 比ul搞到由2700直插2300 今季準備收皮
唔好咁快放棄,加油!上季我都係great league打到27xx再ultraleague跌到23xx左右,最後兩日靠great league成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞