Pokemon GO (45) 卡洛斯地區mega盛世

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好明顯唔係數目字問題
大把人個名後面+iv
土人唔改得岩岩手痕試左 但點解
官方Ban自己個名
閪公司不嬲做嘢唔對嘢架啦
好似月伊個日文名"Blacky"因為驚班左膠而都喺 Bam list度架
閪公司on9日常
差少少100
Go fest 38蚊
就咁睇内容上年吸引好多
雖則都係會含淚買
只係經過上次tour一役 今次個fest有陰影
好驚老任又唔知會點樣撚尻我地呢d真金白銀付費玩家
tg channel又見到有人隨機有免費fest入場券
各位點睇
睇下有乜捉啦 有章送既 會諗下

38蚊 譚仔都食唔到 由佢
有2隻閃圖都算係咁
有?圖仲好
Ultra League Remix ban 晒最common 20=ban 埋平民寵
咁點打XL 蜘蛛 XL G泥 XL鋼鳥
狂buff毒系
Ariados / Nidoqueen / XL Nidorina / 大口蝠
其中Ariados buff 晒3招
Poison Sting + Cross Poison + Lunge
Poison Sting: This Poison-type Fast Attack now generates more energy.
Cross Poison: This Poison-type Charged Attack now deals more damage and has a higher chance of sharply increasing your Pokémon’s Attack stat.
Lunge: Ariados will now be able to learn this Bug-type Charged Attack.
今季唔使R24都可以拎服裝獎勵
R24得番pose分別
GL Remix直接ban廿隻
暗影/鋼柱係時候出返黎
n社仲未明一雞死一雞嗚既道理
個pool又唔係大,ban 20隻之後咪一鳩樣
終於捉到兩隻100 伊貝

大家會建議進邊兩款先
月+妖
無討論空間
月升爆到去51lv
舊年12月維園FRAM爆左
宜家差40XL升埋妖
今次farm極任務都係98
無多隻100
我有一隻普通100,一隻戴花帶100

但無xl
On9元素杯
未進化,500cp,水火草
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞