Pokemon GO (45) 卡洛斯地區mega盛世

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
一句講哂: 狂捉
神獸/幻獸保底3粒, 開一次美錄盒都200粒以上
一階進化1粒
二階進化2粒
講漏左邊隻,我講緊伊貝
伊貝邊度狂捉好
pvp 場場逆風到放棄,諗住整隻月伊玩下,整唔到就唔玩算
我尋晚兩set+今日1 set逆風到贏得4/15, 之後4 sets 5434已上R16
我同隻伊貝行咗5000km
換來10粒XL糖,真係多謝n記
到你練到就場場食正charmer/superpower
神獸先拖黎行糖 每10km 有機出xl

普通野出街fram

上季我貼過香港有伊貝巢 無人去得我去
我每次都係上到R20 就無再贏過,今似都係,定律黎
剋屬剋到你絕對唔會信巧合

其實有哂心理準備就算xl月伊 都場場打怪力
我巢要好hardcore 先得啦,平日唔得閒,放假要陪女女唔玩得
間中開app 玩兩下既玩家完全比N記迫做邊緣人
講漏左邊隻,我講緊伊貝
我同隻伊貝行咗5000km
換來10粒XL糖,真係多謝n記
神獸先拖黎行糖 每10km 有機出xl

普通野出街fram

上季我貼過香港有伊貝巢 無人去得我去
去*巢要好hardcore 先得啦,平日唔得閒,放假要陪女女唔玩得
間中開app 玩兩下既玩家完全比N記迫做邊緣人
係R21先岩
我s6上到21都輸到仆街 2400跌到1800 連續2星期不停輸 搞勁耐先上返2700
而家岩岩上21 好撚淆又去返d黑暗時期
仲喺20載浮載沉緊
今季難左好多
大量人21-2400 大亂鬥
加多仆街YOUTUBER教精D人
又個個跟
D youtuber最賤係今日教你用雙龍
第二日就用charmer去對付自己尋日個陣
原本用火雀幾開心但比企鵝雙龍屈到仆街
但到我用charmer 就不停打三一磁怪火雀奇異花

屌我最後都平平地玩雙龍算,反正唔洗開2技都玩到
我本身ultra 已經弱
而家得烈箭xl
但大環境成堆雙水雙龍
背背巨沼又多
仲有大把人都有嘔心xl 月伊G泥鋼鳥 數之不盡
平民隊唔帶怪力/charm 遇月伊safe switch順風都比佢搶番switch
冇資源升ultra xl 搞到冇咩方向升新寵
留麈打下week 算
我都係,而家跟大隊玩雙龍,啟暴龍得龍爪夠玩,通常無命出其他
而家多左好多反雙龍隊
同埋多左人玩龍鋼鋼
尋晚玩雙龍鳩噴贏過五連 都輸過五連
邊兩隻鋼?
我玩緊電草草
melmetal scizor 應該係
呢次應該係堅料
拖咁耐先出佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞