[LIHKG] Galgame推薦及討論區 45 帕露菲重製版

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇巴打可以幫到我
開極都開唔到
原來戯画又出キス系列
點解戯画可以咁長命
http://products.web-giga.com/fuyukiss/
主題歌
「Snowy Diamond」
歌:長妻樹里

估唔到キス系列長出長有
唔出奇,純愛不嬲有市場,無可否認kiss口味太淡
係邊度down
劇情向玩さよならを教えて
DLsite有得買 幻之神作
EYNY
宜家重裝個window試緊 懷疑可能係部機本身有問題
直接開 WA2_CHS 就開到 LE都唔洗用
利申: 以前Eyny down

唔得就試下 拉WA2_CHS 落LEGUI個圖案度 再轉中國(簡體)試下
我都淨係玩過リプキス所以覺得還好
某幾集個個都差唔多樣
cation系列至少都會搵下其他畫師keep住新鮮感

睇到佢地笑得咁開心真係喊出黎
十幾年前已經被人恥笑緊戲畫地雷
大把人鐘意踩地雷 不過而家命中率大概10作有9隻雷

隨便講下呢幾年收皮既Maker
Lose大賣蘿莉反而撒退唔再出新作
Feng又死左
Light想玩課金Game 點知開發問題收左皮
永遠神劍變做同人方式出 出緊第三章
Remake死果日唔知見唔見到
Sprite 唔多講了
minori..
我只要唯唯月就夠了
村正唔易入口 對白唔輕鬆 如果你頂得住既話先玩村正 真係自己選擇影響故事
如果想舒舒服服玩 建議玩櫻詩先
兩隻都好野嚟
櫻詩除左個煩膠部長無聊當得意之外都玩得幾舒服
巨乳社死唔緊要,可唔可以捉返柚子奈返黎,而家畫H漫咁大哂
キス我好似隻隻都玩過
好似每隻都有一條女係岩我心水
不過D劇情黎黎去去都係個D

秋刀魚家姐
機甲緊係BSD,再玩埋BSDX冇得輸
村正偏黑同虐心我覺得打戲只係次要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞