[LIHKG] Galgame推薦及討論區 45 帕露菲重製版

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
戲畫果隻?

個劇本屌打哂所MMORPG或者電子空間提材既作品玩完你會覺得乜野SAO跟本就係垃圾
斬魔大聖玩左未
為左打機可以去到幾盡
WA2點都要見識下嘅
順便感受丸戶爸爸嘅惡意
等佢出埋續集 刻 先玩啦
雖然講左幾年
屌真係得咗 玩到了
正式入坑
利申 近排睇完不起眼女主角 然後至留意到WA2 所以想玩下
Po名果隻又係丸戶作品
有興趣可以玩埋
櫻之詩都等左成10年先出啦
可以慢慢等
我意思係 村正唔會有輕鬆過場 斬完人之後嘅思維/行動都有種壓抑feel 又唔會有咩救贖場景
同埋對白 人物講野好重政治 又冇咩囡賣下萌 我都唔知點解我之前頂到 但個劇本係唔錯 比個心理準備你姐
劇情作黎講天使のいない12月幾深刻
玩完幾乎形容唔到發生咩事,心情久久不能平復
背景係純日常設定,普通高中生活完全冇科幻要素,唔係素晴日之類果種電波同超展開,但係有種相近既壓力圍繞住個劇情展開
成隻驚玩落好似好重負能量,不過負負下之後直頭空虛到唔會feel到正負,明明有種抑鬱感,但係又會覺得冇所謂
好多年前玩落,而家已經唔係好記得劇情,但係果種虛無感好深刻

如果有興趣既話記得帶耳機玩

音樂時間,連歌詞都好鬱系,雪菜有翻唱過但係原版感覺sad好多
https://youtu.be/tA4aXQ2h-uk
https://youtu.be/AXfgAUY0sBo

明明係十幾年前既作品但係d腳正到痴線
淨係諗返都覺得有d壓抑

部電腦係咪俾佳奈巴mon住?
日日都recommend呢條片
咁你咪知道曬我平時睇妹系添い寝耳かきASMR
本身唔知,依家知了
鬱屈還鬱屈
但點解隻隻神作都要有ntr成份
muv真係睇到崩潰baldrsky雖然係配角但都睇到我鳩衝機甲戰
yuno重要有幾件
村正同素晴依啲一早聽到有ntr搞到唔敢玩
ClariS
咁都唔洗一定要ntr既....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞