[LIHKG] Galgame推薦及討論區 45 帕露菲重製版

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

都係3月26 等到訓著

有d似伊井野御子 

Match

民安把聲真係好丁
Seed 衰在左抄右抄UC 劇情 抄到一舊屎咁
有美腿就要正皮
而家先記起自己有隻咁既CD未Rip
Giga 真係慘 揾唔到丸戶再加筆
事隔多年
丸戶爸爸仲嬲緊
冇啦,本身一般人不歡而散既都冇乜幾可會fd得返啦,仲要係商業關係
加上又唔係咩大契機,雖然帕露菲的確係好正好正既作品
但係戲畫佢出remake都係慳皮低成本搵錢,加上唔加野都大把人埋單,冇需要去r加筆
丸戶方面,雖然帕露菲的確係好正好正既作品,玲愛對長腿亦都好正好正好想奶,但係佢都唔係淨係得隻帕露菲可以搵食,預左冇新野加

星織好似有漢化組搵tonework傾官中 點知冇左下文
話說帕露菲洗唔洗全部線玩哂
有兩三個女角我麻麻地
剩係想玩里伽子
我無記錯不起眼動畫版有集特典係翻唱Kotoko首 Leaf Ticket 以為可以破冰

Giga D地雷多到佢上年買起左AXL先有隻Game玩得過 對上一隻我覺值得高評價應該係呢隻
劇情上既話最好玲愛/由飛>家姐>里伽子,另外兩個可以skip
有冇劇情鎖唔記得,不過ctrl制幫到你
我係玲愛>ctrl由飛/家姐>里伽子
Visual Arts 洗彩班大陸佬咩
呢隻玩左成年幾都未玩完 只係玩完舞衣線
淫撚到J左十幾次
https://seiya-saiga.com/game/giga/parfait.html
唔知算唔算劇情鎖
里伽子要入一次BE先可以入NE同TE
而家先見到
究竟係新島夕唔做野定係狗神煌唔畫野DLLM
學姐最淫,對黑絲腳冇撚得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞