[LIHKG] Galgame推薦及討論區 45 帕露菲重製版

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
頭5位我放咗
3突天使 2突ハルカ做打手
翔子做坦 護士補血
四眼神騎叉必殺技條
唔係已經有移植全年齡咩
移植唔代表上岸
啫係一開始就定位全年齡先算?
對魔忍啲女角就係公廁被人輪流屌
叫NTR但零NTR感
但依隻手機驚唯獨有一個角色所有H都係純愛
3突新年ruby主力,聖ハルカ補血,3突ウルザ+5突記者靠數值硬上同support,淨返一個位睇情況轉,通常係idol
戰國天使 RIP
Frontwing上左岸之後質素差到無朋友
靠灰果呢個IP我睇佢食老本食幾耐
隻PT唔係因為個灰果個IP唔好話買 我連玩都廢事 垃圾到無朋友
隻Game 1/3 描述支槍同軍事野 我屌你老母 而家我睇緊群象劇定睇緊軍事小說
以前佢D NTR作品
戰國天使 魔界天使 天空幼彩D蘿淫撚到 而家佢都廢時畫呢D 而家全部都純愛系
魔界天使先岩 戰國天使係外傳
得罪講句 上岸=忘本
淨係玩過佢全年齡嘅島
我都考慮過將護士換聖ハルカ
不過通常優先設定果五個基本上可以企到完場
其他人已經好少機會出到場
但華哥冇
果時迷到SOFMAP 版 3集收哂
跟住出動畫BD 我又買齊
原作CD同動畫版CD又買齊
Figure你出一隻我買一隻
你出PT我又集集訂你果盒特裝版
但而家佢再出唔番灰果果種水平既劇本
睇佢食老本食幾耐
優先出鐘意既角,idol其實冇乜戰力
Leaf社死忠唔知講乜好
今個月隻源平合戰會唔會好似上隻新撰組組行史實線敗必必至 不過主角好似做左義經 但義經最後係比人逼害果個

仲有好多未升
一開始順次序睇落好正常,岩曬你性癖,御苑生>大波>然後發現唔多對路
WA2冷飯炒足10年
中學果陣因為wa2動畫先正式入gal坑,之前淨係玩過戀選同妹空
因為雪菜既翻唱識到leaf其他game,痕/天使のいない/Tears to Tiara呢d已經唔簡單,傳頌直頭係令我大開眼界
但係玩玩下發現唔對路,屌點解wa2之後冇新game既

on99過左幾年之後傳頌出續篇果陣興奮死我,仲諗住大師兄唔通終於歸位啦,然後第1集都重製埋真係好開心

屌佢老母跟住夠膽死同我出隻無雙?

然後....我買左....
所以我其實都幾明白呢間野點解可以炒冷飯炒咁耐既....
因為你地同意佢地炒冷飯囉
隻game重口多過ntr
Btw今日開送咗好多石
又有新活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞