[LIHKG] Galgame推薦及討論區 45 帕露菲重製版

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
連app都連到傻,冇得直接同步資料,要係app度更新就要係錶度射去app,然後係app射返去錶
對戰全自動靠運氣,拎部電話開nfc拍落去就遇敵,仲要淨係會遇到自己進化鏈既精靈
基本上冇野玩
忙到冇時間打機

深夜福利成本得呢個位係輕鬆
隻MHR玩左6粒鐘都係覺得狹窄過World好多
雖然都係無縫地圖
無world果陣咁有新鮮感

btw其實我想玩拔作
俺を欲しがる妻と義母
俺を欲しがる二人の母 アニメ追加版
催眠学習 ―Secret Desire―
居然,睇片見佢好闊落冇乜地型

放課後シンデレラ 多乃實線 clear
感情去得好自然 多乃實都好Q 但拍拖場景覺得可以再多D 拍左幾次拖就完場咁 h-scene我就飛哂 覺得配得唔係咁好 其他都好滿意 呢張CG夜晚喺課室個意境一絕 實沉船 下個應該陽佳
下本都係凌辱
地圖真係細咗好多,介面同W差好遠,好唔慣
玩到2星,好多新技唔識禁
太大既有排load....
等佢畫本講長官同班囡囡瘋狂D charge
不過睇完佢地平行世界嘅下場
如果冇咗長官真係冇希望反cup
ユキイロサイン隻白毛頭頂果執呆毛真係......
識貨
我覺得地圖唔算太細
只係好撚麻煩
因為rise其中一個賣點係有得爬牆同用蟲飛
之後就set到好多採集點同今集先有既小支線物品係山上面
d山難爬到癲

仲有我覺得rise好多龍都大隻過w好多

無職隻手機game開ser
見到大技直接用動畫畫面已經呆咗
用老豆少年期嘅故仔做賣點但又未開
刷完首抽已經唔多想玩
瘋狂用動畫畫面
個進度點玩又過唔到動畫,得兩三卷貨仔
啲新5星永遠都會係唔同pose既男女主角
waffle 隻老母重未有seed
瘋狂用動畫畫面仲要起格
有愛都唔係幾想玩
極無誠意 點睇都係想出嚟水一輪錢就收皮
水唔水到都成問題
整到咁 邊會有人課金
其實最好動畫完咗先出
至少可以多幾個人物用下
諾倫 愛莎 魔·界·大·帝 老闆 七星
依家少到同一個角色轉個pose就當一張新
我應該mhr打到厭先開始推拔作
w同wi都大把採集既,保險貓飯個食材爬上山頂都幾正
我唔鐘意佢冇左w咁多地形環境因素,淨返曬平地打交
打到4星悶悶地又想拎隻老母驚打丁,重未有seed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞