荃灣二手上車邊到好 (7)

165 回覆
0 Like 2 Dislike
用welink app啦,一次show哂四行估價
住過,570即係個廳多隻窗嗰個則?個廁所正常size啦,個人覺得嗰個則抵買,可以間多間房又唔係貴好多。

你有冇親身睇過?睇相同親身睇係會唔同
都係果句,價錢反映返質素啦

平野實唔會搵到方便架喎,但冇錢又有咩選擇?一係荃景圍,一係天水圍

中價野又要方便,唔係細就係環境差,睇下要重視邊樣多d

貴野就可以有齊方便+新+環境好囉,但唔係個個都有一千萬買pc/pb架嘛
del 左荃景圍果段啦,改為荃灣上車盤推介木棉下村,芙蓉樓唐樓
thanks
嗱,呢d留言咪中肯囉
搵巴打改下篇野 keep住因應市況同大家意見更新
p 牌好似連pin 都做唔到
p 牌就爭住出呢d 承上啟下既post 啦
你小心呀,呢度講荃景圍只可以用垃圾黎形容,唔係又俾追夢人屈你吹奏架喇

我都唔明點解我幫大家整合平價~貴價既優劣 會俾人話我係吹奏
穴圓巴,不如你重開?

反正p牌post 好快沉

同埋可以更新下置頂文,2021年後 價錢都有變了
亦有巴打建議del左荃景圍佢同update一下三寶優劣 (eg 爵仔冇左餐廳好耐,水冷機其實好易整,樂仔高層都好開揚)

唔好俾個舊樓狙擊手搞到個post污煙漳氣
推介個荃灣上車盤俾大家,388萬芙蓉樓,裝修左都四正啦
https://www.facebook.com/groups/tsuenwanreal/permalink/1807372029422622/
都好, 不過比d 時間我整理下d template 先
你可否改下置頂文 加入多d推介
都唔係嘅,荃景園都唔垃圾嘅
四百幾萬買屋苑三百幾尺有兩房係得荃中啦,將貨就價
荃景其實都唔差,去黨鐵十分鐘多啲

得六百萬樓下畢直又想買兩房,真係得荃景圍揀

建議加埋置業post依張圖

成日問邊度抵
睇返上面張圖問下自己要咩先啦
個景幾開揚喎
個問題係篇整合文唔夠全面
得工廠三寶個缺點有寫 其他大部分都淨係賣點
最好全面少少 全部都寫下優缺點
無喎,棟棟都有幾單
p牌pin到架
係囉,再改一改佢會好d
之前我都係淨係整合大家意見咋

今次辛苦哂穴圓巴了

喺上車post 討論上車盤都俾人咬真係WTF
樓下啲巴士一上車就係F1 橋,真係ok
其實P牌post係推到嘅,但係回覆推唔到啫

呢個post宜家都响房屋台頂
中銀好癲
高成球

其他銀行估得太低姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞