魔力寶貝正服強勢回歸(12)開服未

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
因為似係真 同埋個個都覺得部分合理
都係嗰句, 快啲開SER啦
由頭到尾得一個巴打激動,又屌老母又盛
魔力寶貝正服強勢回歸(13)最快3月25玩得
https://lih.kg/2448577
商城出20% boost 有咩問題
成功既商城應該係做到比人用錢買時間,即係唔課金既玩家最後都達到
20% 呢個數差唔多啦
好過賣裝賣寵

pad,clash royale , 甚至fifa 課金係完全冇privilege,只係快左可以抽野,慢慢玩係完全同課長可以達到一樣結果,呢幾隻驚都長做長有

呢個先係健康商城mode,講到尾,一隻免費服最需要既係人流,而人流一定唔課金既為多,出d課金先有既item先on9
又唔係自動打原地黎把撚
仲有啲傻閪話原地遇怪快啲
遇怪快啲賣哈包咪得
避魔香
我發現見到原地遇怪好激動個堆

都係想沖lv肝爆佢 但估唔到官方出咁既野

比錢肝得再快d 唔夠人升得快而唔開心
咁激動真心on9
出又屌唔出又屌

哈包果幾步其實分別唔大
有些事情就。。
有深藍啦
想拎返我隻蘭一嘅斬首者
係一二個 唔係堆
睇點出啦佢出到比錢包月咪出事囉,如果係類似d乜鬼野娃娃咁,幾廿數得十場既咁又冇乜所謂,始終會個效益唔高(除非條友課幾廿萬落去玩,佢課得幾廿萬養全ser咪比佢囉,冇人課邊有免費game玩,比n多既錢課時間我接受到)
其實人地升快啲都冇乜影響姐
鐵牛都係咁

不過最好件原地遇怪有得交易,用魔錢都可以同人買
應該開到10技?
感覺到附近有魔族的氣息,但看不見魔族的蹤影。

我覺得忍格就職証好唔得喎
明明就到格係一件好有成就感同威嘅事
唔想俾錢就有
反而原地遇怪我覺得冇所謂,反正有哈包,應該少人會買。
俾真錢同比魔錢既分別
你都可以唔買用自己方法解完拍片開POST拎成就
大佬好難就呀 同埋你要約埋一班人得閒

有咁多時間同你1齊就 好難搞得成
你搵四個義工同你就格忍?
無話唔比課,如果覺得原地遇敵無問題,又肯課其他既
真係唔好之後係到呻又話悶又話乜乜柒柒,升唔到職升唔到技果d囉
比入面魔錢都未必同你去啦 我掛機挖礦都有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞