魔力寶貝正服強勢回歸(12)開服未

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
都算係咁 起碼唔係課長online
唔會啦 20%合理啦

大佬個個要返工 唔快少少 升到出年
原地遇怪 唔係都要每回合手動點怪?
唔洗噤緊張 又唔係官方公怖 到時出先算
同埋原地咋喎又唔係快戰
想佢擺攤唔好用呢種方式收
巴打你唔洗咁激動,冷靜少少
所以我都唔明 每回合都係要手動點怪
只係唔洗周圍行
實會加速
其實我唔明D人屌倍數少係咩心態
又要返黎玩又要屌倍數少,咁返黎玩咩?
去私服啦,水藍前期夠高倍數呀
定佢地接受唔到要求人,想自己新服去衝LV做大佬想比人求返咋? 咁既就咪撚屌倍數少啦
以前1倍,1日1卡鐘,成班仆街咪又係咁升
依家就屌要返工無時間,想快D升 不如玩返水藍啦,夠哂佢快升LV

VIP要睇佢仲有咩功能先知會唔會加速死亡
但係出原地遇敵就一定加快死亡節奏
其實你仲有月費正服可以揀
1升15技有排你磨
免費遊戲係要有人課金先可以維持營運
課左同無課差唔多咁邊個俾錢
其實原地遇敵同水藍哈包差唔多
原地係㩒一下一場,你仲要開道具欄先
水藍哈包兩三步一場
官服哈包又係點樣,未玩過
原地戰,1場完左即駁下1場
你行路遇怪,當年係打王行迷宮黑起上黎先1步1撞怪 正常都唔會1場完左即駁第2場啦
當1隊要行路遇怪同1隊原地遇怪邊隊升得快D呀
咁都唔破壞?
你話大家行路遇怪升,你24小時黎升,咁樣衝,係佢勤力,要服佢 因為係你自己懶黎衝
但如果原地遇敵黎衝LV,咁都叫唔破壞既,無野好講
撞唔番密碼 / 以前亂打身份證
緊係開新acc玩
由1.0 1lv慢慢升 有排玩
Btw張圖都係傳姐 係真先算
好似限芙雷雅先用到
仲要效果唔算好明顯
我印象中正服哈包係用黎升御用only,冇見人賣過
以前1.0玩到3.0頭 都係慢慢黎 先9xLV
又唔急住衝等 所以對我黎緊暫時睇到影響唔太大
人地升LV快D會影響你D咩
又冇強制PK 又冇公會戰
所以我上面都話 唔洗噤緊張
官方公怖完 出左先算
原地遇敵,你唔洗再行就可以撞怪
咁即係你打完第1場開始 可以快速接下1場
以前升LV黑起上黎難撞怪,1個鐘打我唔多經
但你出左原地遇敵,咁重洗行? 1個鐘內弓格魔快速1RD清 1個鐘打60場
1場1萬經都60萬
你行路撚既話,做唔做到60場? 行路撞怪都已經係哂左時間,咁樣差距會開始大,仲唔係破壞緊?
仲要講緊黎緊會年中定年尾開PK賽 咁仲有得打既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞