魔力寶貝正服強勢回歸(12)開服未

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你可以咁講既
但一出左PK賽獎品,但同時一開服就有原地遇敵
比人衝哂LV上去拎好獎勵
咪又成大班人係到屌乜乜柒柒 講真
如果話連有靚獎都唔去參加PK賽既
隻GAME出乜野商城其實對佢地係最無影響
坎村練技 係幾LV去到
我未試過要練技
放心啦巴打 呢到應該唔多人課果個
其實我覺得咩原地遇敵
收費擺攤 vip都無乜問題 都預左

但係個抽獎卷會有料理包 其實就大問題
因為如果佢照佢呢個list大獎係指咩頭飾個類
即係料理包係普通野 咁有人抽就會大量產出
即係變相影響左廚房收入
無記錯係等級 除2+3?
100蚊 同正服月費有乜分別
個邊應該係42-45,通常80-100去都練到技
係除2減3
除2 - 3
坎村90樓下綀
過左綀唔到喇
LV/2+3先有技經
成十幾年前既野 重記到部份
-3 自膠
唔記得啦 果時為左升技 on99咁1個對電腦幾耐
除左弓手唔洗點綀, 其它咩戰鬥職基本上都要壓LV綀技, 如果唔係升唔到上A RANK / S RANK
10蚊得1舊 廚師用魔幣就有

應該唔會點影響
如果唔計捉寵,原地遇敵同鐵牛差唔多
都係加快升LV嘅手段

正服個哈包係冇用
之前玩開私服用哈包升LV,而家變左要課金姐
原地撞怪 聽就好似好撚屈
用落根本就課長玩 呢d消耗品 你唔做課長根本冇可能長用
同埋呢隻game 佢升快d對你都冇影響最多都係pk屈等級 仲有d人用黎捉寵 你拎黎捉寵成本大增 如果全部垃圾你蝕到入肉
咁都可以唔課既 1比1 原汁原味
正常佢係會分LV黎比賽 (輕量/中量/重量級)
不過都係等佢出左先有得傾落去
佢pk 賽 點會唔限等級 多數分60 100一組
Lv 呢d已經唔係入場門檻 係裝呀
你要贏 唔做課長全水服神裝 點贏
咁講不如鐵牛都取消啦, 無課嗰啲點夠啲課長買無限鐵牛
人地一日先一個鐘卡時, 課長無限卡時
到時PVP又係課長贏晒
你有無睇我覆佢咩
人地講水藍哈包2-3步1場同埋原地遇敵

正服哈包得芙蕾雅區用得緊係廢
水藍哈包變全圖
再加上人地拎私服哈包同黎緊商城可能會出既原地遇敵黎比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞