魔力寶貝正服強勢回歸(12)開服未

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
首先睇價錢,台仔/大陸佬肯定會課
應該會有好多 "原地遇敵 弓格魔 1不是" 呢啲團出現
我記得你未到60係用唔到7技,Set 50上限pvp賽 你王宮7技有咩用?
唔啱咪自己開不限團帶囉, JM9
玩到未
等課長出效率團
你夠勁咪自己開一個月費server
免費既野一定最貴
佢而家先得咁少野賣 比我預計好好多
仲想點? 蝕住比你玩?
我比你分級
人地分級都去到果級既頂,你先係果級既中低層
唔講技,淨講LV同點數都有差啦 講埋技同裝,仲大分別
除非佢強制,全世界平LV同用相同裝無任何加成 咁樣平衡打法
同frd夾錢買原地升lv
老實講 我睇佢話會出既人 係益左版課長玩
但課長都要有人肯玩生產系先得 你一鳩升撚到5060
但仲有 3 4lv 弓都冇咩意思 佢地鍾意爆升 用真金白銀比錢買方便 咪佢地玩 我玩魔力從來唔課金 佢地要做全ser 第一咪比佢做
又要玩免費SER又唔想要商城ITEM,不如你開啦
有正服又唔玩
不嬲有,你要帶隊出包
你真係當個個都想做窮撚玩法咩 pk 賽緊係實力至上
你自己窮點解要迫我窮 我用一二千買件水服黎屈你機
比你用埋亂爆裝都唔志在 點解我要去陪你窮玩
咁又係 其實我玩魔力都唔係咁著重pk

係個過程同吹吹水

有lv有技又點
全身3-4lv裝
藥水
依句真 佢想做第一咪比佢 我自己開心玩咪算
以前純血敏人想升lv 又要包mp 又要出雙偷 又要出哈包
搵4隻魔師帶升咪又係基本野 人地出得起錢 有咩問題
今次冇大陸佬玩 除非非法入境
講到好似局你俾錢咁
你肯俾嘅咪可以追上其他課長
唔課你慢過人更加正常
想唔課但係追到課長 就從來都係難事
到最後可能都係賣靚裝靚寵換點再買商城野
味係 我都係想一班人解下任 吹吹水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞