魔力寶貝正服強勢回歸(12)開服未

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
珍,懷念
希望今次搵到4個人一齊再解蘭1-9/艾1-9
現實有幾位朋友都係係魔力吹水 識返黎
睇返過往私服
真係好少人會同你吹水
通常都忙緊玩另外堆a/c
自己都可以試到出黎
唔戴水晶每個同LV屬魔法打落去睇下佢咩屬打得最痛
VIP都算合理
但擺檔證都要收費....
熊男個窿
往好個邊諗,咁樣會冇人買,變相遊戲入面全部活人
當年都冇擺攤咪夜晚先買嘢
冇課長你game都冇得玩呀
個vip如果每個月都有random道具(原地遇敵etc)
做夠3個月有稀有寵
應該都會多人做
自膠原來有
跪求課長
抽獎卷會中料理包 廚師係咪玩撚完
有時唔岩食都幾煩
仲要睇中機率有幾高
老老實實 我想有得課牛鬼玩下

未養過
tg 我

hugo1991
諗起細個玩石器會係status打徵老婆
揾到就轉xxx老公仔
睇完個所謂發夢野
我當堂屌左出黎,點解要開放3.0寵呀
你開放家族公能無問題 其實有無都照係咁玩
3.0寵跟本唔撚同風格放入黎把撚咩

跟係課金野
忍/格快速就職要比錢依樣野接受到既,可以比你揀等或快D就
第2樣 技證,又係可買可唔買,慳時間唔打王既,咪買囉 要樂趣既,可以唔買
第3樣,有靚寵,升到上去先學到啦 咁早買寵技證又係哂野
第4樣卡鐘預左佢比人買
但第5樣ON9喎,原地遇敵?搞緊石器定私服呀 魔力就係要行路遇怪打,你改個名再同人SELL叫大家去返初心,唔係行路遇怪,玩返2.0時期咩 咁你出咩原地遇敵呀
第6樣月卡野呢,你免費服商城制預左 但可唔可以石都疊到3粒呀,2粒同多20% 唔會太吸引人
第7樣,擺攤你比人買係方便其他人,但正常都開哂群自己搞買賣野
第8樣抽獎依D都預左你有架啦
可能到最後乜柒都無
求其賣下啲變身卡
賣變身卡嘅話可以課少少當資助下
本身佢重出都SELL緊叫大家重回最初
依個SELLING POINT再加埋BASE ON 2.0 就唔問追加3.0寵啦
佢講到日廠補緊1.0後續任+開新圖,我覺得OK既,開新圖頂左新城堆地方
之後近戰有新技,唔錯想法
反正都開放得商城,預左佢轉保會放商城黎賣
但原地遇敵依個功能真係最ON9,咁樣仲重回咩最初,呃9人
我覺得都幾合理 除左原地遇怪

原地遇怪就唔撚洗玩啦

同埋佢個vip都幾吸引 又唔算貴

學技屋如果貴啲就可以 都接受到

佢cut左個原地遇怪會好啲
其實,如果佢真係打算再開亞城,可唔可以搞搞個前往方式
之前用故事硬整個傳送點係里堡門口,介唔介意再美化一下先
原地遇怪係一次性一回合
個成本比係諗既高好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞