IT討論區(113) 就到4月啦!!又到轉工好時機!!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有兩個負皮

唔係我俾既
有人唔抵得
成副身家唔夠2HBU都要負皮
呢個世界唔係你plan成點就會跟住你個plan行成點
咪撚聽agent鳩up 講完個價比佢地聽 個撚個都話高 屌你老母最後自己搵左份仲撚高
考驗人品時間
如果兩星期內負皮去到三位數
手巴就捐100USD + 退出IT狗po
咖啡都飲唔到
請即成為手巴回覆負評者,只要你留低一個負評,就能夠支持貧困家庭改善種植技術和灌溉設施,種出讓孩子溫飽的未來。
呢到都唔知夠唔夠100會員
手巴平時得罪咁多人 大家努力少少call人入黎負皮 輕鬆啦
提示 可以去軟件台同學術台call人
咁我要好好catch實自己個error

半途出家,做左兩年倒,要計埋bonus先可能夠/可能唔夠0.6hbu
count < 0, error
count = 0, freq = 10, true
count = 1-9, freq = 10, false
count = 10, 20, 30..., freq = 10, true
count = 100, 200, 300, freq = 100, true
就咁睇應該O(1) ?
7 左 log10() 應該唔會O(1),
不過點optimize暫時諗唔到 求指教
我估個問題係佢take完log又即刻exponent番,但個++ operator係之後先發生作用,變相做左個無意思嘅動作,加上個function expect會call得密,咁就浪費左好多computing power
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞