[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(6) | 三部曲最終章:混沌四神現身 | 震旦王朝登場

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
should we run?
yes yes yes
啲模組動作好鳩嫁
成隊兵起面前 條龍都可以撞去最少模組嗰邊
明明你打直衝就衝散成個陣 都唔知做乜
硬是覺得跟本大型怪撞落大堆士兵做唔到撞飛一推人既感覺
即係係面d兵頂住前面既就卡住左咁
玩咁多次都係木守宮感覺最正

地底靈脈

因為電腦啲ai起你一衝就拉後
等於撞嘅範圍縮細咗
因為最近嗰擊倒改動?
攻城武器好型
識玩一定玩色孽人
所以感覺上大怪好似格硬停左係到咁
Ca on9姐
唔知關唔關事
印象中騎兵可能係大型單位不過人多所以感覺上撞飛多d人
效果好似好好多
第三集會生性好多既相信
我明你講咩
怪獸衝撞唔同騎兵係成個模組衝埋去
得少數怪獸係

望佢第三集有改善
好多野有待改進
除左單人部隊,大約係死95%以上人數就會消失
唔知關唔關事,就係打到佢分勝負彈個結束之後,其實可以繼續手動打,敗方會一直逃走

其實㩒個結束,之後嘅部份係唔係會當自動戰鬥,所以少兵嘅基本都死?(有時對方有一隊仲keep唔少,如果直接結束出到去佢嗰隊會扣少少但係留得低。如果手動追殺就可以滅到成隊

手動到最後嘅最後好似可以保得住多啲兵,唔知係咁啱 定個系統真係咁
手動追擊係好啲,直接禁結束個戰果同你禁結束個嗰moment係幾乎一樣,追到嘅話手動去追擊會殺多好多兵,如果好多殘兵,手動追擊戰果會差好遠,所以通常都手動,除非係攻城,同round打贏同一隊第二次,敵隊强行軍呢啲强制滅隊嘅狀態,或者追唔到先會早禁結束
原來手機出左隻幾似 Warhammer online既game:

https://warhammerodyssey.com/

暫時見到得秩序陣型既人類高精矮人
人類就有祭司同獵巫
高精就有法師同暗影
矮人就有工程師同屠夫

有興趣可以試下 不過見佢話仲係EA緊

暫時睇圖同片頭都見到會有最少有得打野獸人暗精chaos同老鼠
諗起咸豐年前果隻戰鎚ONLINE
想玩番
睇緊d concept art
好鬼正

出左玩得啦
不過EA有排更新
卡王
卡巴有玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞