[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(6) | 三部曲最終章:混沌四神現身 | 震旦王朝登場

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
影黎睇
閃電戰打柒咗佢
waaagh改左之後都係好ON9
又減玩家一半距離
又可以被閃電戰
你鑽地道waaagh又可以獨立被人截擊
伏擊都可以唔洗打waaagh

減一半距離嗰到係一開waaagh先會 唔知點解
手快負評左
working as intended
LEGEND戰法
睇住啲兵重疊好治癒
唔是total war
不過j住先
https://www.youtube.com/watch?v=fqCVZwY2toM
打到入Chaos Wastes都未打得惡魔
btw aos 遲啲出隻回合制game打吸血鬼
玩下sfo
發現又幾好玩
起碼原本既廢兵都會出返
玩原版就咁出哂遠程都夠做
sfo 有冇攻略 所有legned戰法都唔岩洗
睇你用咩種族,我主要都係控一兩隊騎兵引走部分敵人,再逐個擊破
玩帝國 gelt 經濟方面有冇得cheese?
慢發展? 霸幾多個省開始收手?
我覺得專心搞好自己個省,其他果啲唔勉強打完落黎洗劫再由佢暴動,拎錢拎經驗,再慢慢建多枝軍先慢慢佔
一開波個省太細, 想霸埋西邊個省做軍事省, 半山果個哥布林省發唔發展好
錢好撚缺屌
我會揀打入去巴托,順手打柒個綠皮,唔係佢會越過巴托走黎打你邪月果個省一開頭唔夠經濟發展好煩,唔啱地型起野又貴又慢
wh2無限地獄dlc 終於要完了
接下來就是wh3 dlc 了
confirmed左野獸人冇得救???
未, Last DLC乜消息都未有

CA班友開新Studio玩MoCap, 睇嚟呢兩年賺到fatfat
chaos下回分解 應該唔會出dlc啦
4大種族出晒啦
舊世界 人類出過 吸血鬼更新過血族系統 綠皮出左
剩返矮人 野獸人 同 norsca
佢唔出野獸人真係冇心情解個成就
aos有新game咩
定係你講緊隻新桌遊cursed city
巴哈見到有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞