[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(6) | 三部曲最終章:混沌四神現身 | 震旦王朝登場

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
打少左"野"

不過反正知獸人唔係綠皮就得
$1 1gb個價位咁
M2點止呀
定最近平咗
佢望住個廢墟話my people gone唔似係指代緊beastman(beastman遊牧民族唔會發展文明更加唔會起城市,亦有人講beastman嘅話佢應該講my herd而唔係my people)

而且underworld已經出過秩序陣營都有半人馬
Aos嗰世界觀唔熟亦到摸唔透
可能係新種族?
但又唔似
samsung 980 1tb都係最平1015就有
平左好多
https://www.belloflostsouls.net/wp-content/uploads/2021/03/kurnothi-warband-plus-Kragnos-e1616255894717.jpg

就咁睇呢個kragnos嘅風格係似underworlds隊Skaeth’s Wild Hunt所以多人估佢係獸精靈

但係都有人對返之前rumors engine 出過佢個盾嘅圖係似矮人風格多啲所以話kragnos可能係chaos dwarf嘅bull centigor
獸精好似起唔知邊到聽過
嗰特色應該都幾特別
野獸型嘅精靈
係咪姐係意味有新兵種出
Total war
期待吓3好過喇
3都會有2 D RACE!
哭撚咗
捉唔到2500隻奴隸嚟邦聯
有冇LOOT呀, 正常唔會冇奴隸
啲城同敵人都好遠
唔應該同騎士王簽約
有自己專屬戰艦 終於
海盗平靚正

巫婆都有改
但好似分別唔大
都已經reset再黎過架啦
Empire堆軍下下都正義圍毆
兩三隊兵咁衝埋黎打我半殘兩隊
打條撚咩
究竟高精有幾多doomstack
https://www.youtube.com/watch?v=0gPq_UB4PxU
1.絲打
2.全法師
3.全龍
4.全loremaster
5.全鳳凰
6.全貴族
基本上最高級兵種都係doomstack
ca講過total war warhammer唔會出aos嘅野所以你應該無機會見到獸精靈
反而3之後dlc有機會出日本印度勢力始終遠東地圖無理由得震旦咁寡
混沌有機會出AOS嘅兵種, 新種族就應該唔會
略略睇咗40k嘅背景,人類帝國真係幾邪惡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞