日本戰國有冇人慘得過真田幸村?

336 回覆
85 Like 5 Dislike
其實拆唔拆 秀賴都一定要死無分別
咪係,仔都生埋
冬之陣最勁果個係毛利勝永
一隊人由陣前貫穿到家康本陣
留比真田幸村執雞
結果個個淨係識幸村無人識佢
我11.2b開始玩無巴打你咁老

當年7. 8.幾版本 好多英都好廢,信長照插唔會暈,壓切唔加攻速
夏之陣先岩
冇話一定要啲武將開無雙咁

只係見啲人永遠講大坂之戰都講到得真田一個打曬對面成個德川軍

同埋乜撚野字都未打得好?
太原用樹人係忍具屋等馬之後網住佢,拎埋人哋粒爆彈走
對面凡有暈技捉技嘅,真田都0作用咁喔
豐臣(石田三成)同德川 都真係幾難揀
信玄同謙信都係衰早死
變撚左9唔答8, 2班人係到講自己野咁
仲有上下路 有時有山賊...勁易肥喎
其實唔關事
魔水本身all or nothing嘅特性
令到好多技能上設計有局限 又難平衡
本身新版信長(FN)都遂步移除緊魔水
佢臨走前魔水得返4秒
印象記得真田無加速跑

再早d既版本,4.*,英雄既血量同三國差唔多
本多當時既大技叫石破天驚,開左就唔識行變定點斬人
半澤植樹果期好癲 到真田丸都好睇
Rip 竹內結子
老手喎
毛利勝永?定係你想講你打嘅先係正寫?

雖然唔係真田打晒,但係單論戰功,大坂一定係真田打嗰場野戰mix陣地戰攞晒功勞,啲人傳吓傳吓變撚咗真田大戰本多仲有果啲兄弟相殘就唔多講,根本偏離歷史

咁你覺得豐臣堆名將邊個打大坂戰都有資格排頭?

我就覺得真田一生人係得呢場展示到武將一面,其餘時間都係跟住老豆做幕僚
Netfilx套野有講
嗰陣同一族都係內部鬥爭多
仔殺老竇 兄弟殘殺

俾其他人打到嚟啲將領唔可以成日避 唔可以縮
否則啲家臣覺得你廢會叛變晒做對家
武田最好玩,又坦又跑得快
義龍最慘係一死就爆龍戰士
加把9100
啊...屙!!! 啪啪啪啪啪啪
有聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞