韓劇 哲仁王后(12) 暨申惠善X金正賢討論區 

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
我都係 敬業又有愛
我反而想知待令熟手之前送禮物比崔尚宮係送咩 佢話係執返嚟嗰個 我睇咗幾次都睇唔出係咩嚟 一開始以為係曬乾咗嘅雞/鴨腳
佢有講係蜜餞 後面佢哋三個出晒宮嘅時候 崔尚宮拎咗啲零食同佢哋分享 就係熟手送嗰條野嚟㗎喇
崔尚宮自己講番佢醒起前面劇情睇到熟手送咗呢舊嘢俾佢
佢就提議喺後面用返
正吖

希望拍第二季
初頭我睇18集以為係德國的甘草軟糖
《30日challenge》
Day7:最鐘意角色嘅初印象/現印象
初印象係哲宗同mama會因互相誤會而敵視對方

現印象係佢地深愛對方而會為對方犧牲
我起初以為係樹枝係大結局崔尚宮俾mama食 mama俾洪燕食佢個樣好肉赤我至知係待令熟手之前送俾佢嘅蜜餞
好warm
我係睇日談先知果條野係蜜餞,真係以為係地下執嘅
正賢:即刻留白之美 仁宇:唔係啊,聽我講
其他人:。。。。。
啱啱睇完第二集呢套依家超越步步驚心麗做咗我top1
昭容幫主上扣返好件衫,主上幫昭容攬返頸巾,呢啲小細節好温馨
劇組黎講真係
老戲骨前輩:大王大妃,金左根,趙大妃
老戲骨配角:崔尚宮,待令熟手,全尚宮
經驗演員:惠善,正賢
經驗配角:洪別監,永平君
冒起後輩:仁宇,仁雅
新晉後輩:洪燕,金煥

好有以舊帶新,互相學習進步嘅感覺
真係唔洗太大班底都可以拍得好好演員夾唔夾 劇本好唔好 真係緣分黎

全尚宮
佢都好正 最後幫大王大妃執野入西宮喊個到好入戲
係邊度揾,佢真係好有喜劇感,我都好鍾意骷髏骨頭飯果度,佢嘅反應
呢三個前輩,玩埋一推
dc見到 日談聽佢地講全尚宮 我都覺得佢好好笑

主上訓斥啲大臣
食左毒藥都唔會死
睇完日談終於有要完嘅感覺
應該係為左我地可以move on而拍嘅但我好似崔尚宮咁唔捨得講再見
崔尚書真人幾感性 睇佢on&off都有喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞