韓劇 哲仁王后(12) 暨申惠善X金正賢討論區 

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
結婚

今鋪真係靠你了待令熟手
放得上網真係一去無回頭希望佢地唔好嬲啦
演藝界真係池晟同李寶英最幸福生兩個仔女,仲要兩個演技都咁好
男方明明係受害者,但潛水同發病嗰個都係佢,真係超慘前排女方仲話已經拍緊拖定唔知話遇到個人都會拍拖嗰件事之後,從此對女方反感
仲有rain同金泰希希望有更多可以結下良緣
觀眾要點配合先
女方真心好癲開頭就先斬後奏話係男方變心出軌佔領輿論高地,唔係後尾D社公開佢地啲對話真係水洗都唔清,睇完啲對話我真心覺得女方精神有問題睇啲對話如果我係男方我真係窒息,情感勒索咁,仲想要埋人地啲財產
rain同金泰希好襯覺得rain依家年紀大左反而靚仔過以前,希望兩個女似媽咪
應該就快會公開 最近開始肯show屋企
ig啲drama相都del得七七八八,大家都好愛護佢地
係好事嚟
事主應該都知被人偷拍
正常都會有公司同事話返俾佢地聽
原來佢時裝咁後生
好難唔知
日談TMI
原來永平君日談果陣咁強調自己個名 係因為dc啲人一開頭成日都寫錯/叫錯佢個名 叫佢엉덩군 所以佢介紹完自己 樓下mama都笑佢 嗌佢엉덩군 (應該唔關事 但엉덩=pat pat)

洪別監嗌自己做洪禧嬪 係因為主上之前話要去別宮 但其實就走左去洪別監嗰度 dc就笑話佢先係主上嘅後宮 成日夜晚去佢嗰度
原來係咁
洪別監嗰到仲以為係翻譯錯咗添
啫係d演員其實都幾近貼DC,唔知佢哋有冇睇網民幫佢哋整嘅現代版海報呢
我冇睇dc 可唔可以share過黎㗎
你老味,大結局二戰槍都出埋,十八世紀M1 Garand
崔尚官先最勁,大炸彈幾十米外丟上城樓,勁過奧運選手,完全出戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞