連登燈出第三代啦~BenQ Screen Bar Halo

909 回覆
27 Like 90 Dislike
我較到最暗反而會舒服啲,但都係攰
無爬文,LG 27gp850用唔用到連登燈,佢個背好厚
唉屌,同佢講控制器用電問題,佢話要上門換,換鬼到咩
淘寶,第一批
咁啱喺Kickstarter度搵到樣咁嘅野,哇正呀,仲要係Canada.

然後又一樣有controller.

但係,

點解屌你老味係大陸人黎,屌你老味鄧昭陽

然後賣成4百幾蚊,仲要成千人back呢件淘佬貨
2000fun 依家最平?
行得佢咋
灣仔電腦城farm computer都話佢地係行, 信唔信得過?
我見price.com佢地都有4.5星
始創gearzone都有
咁冷門咩
我發覺近期2kfun會代理d以前冇人代理,又算賣得嘅野
呢種產品係夾落個MON到?
可唔以夾落檯到?
我怕整花個MON/跌落黎
其實有位嘅呢支仲好用,有得另外買個夾枱底座,實際上唔太阻住

https://m.price.com.hk/product.php?p=267758

利申:用過screen bar, 但做嘢唔夠光, 換咗呢支之後fit曬, 房熄燈淨用佢都夠, 不過香港冇乜地方有 amazon買都得
呢啲淘寶貨黎 得個款似 無唔反光效果
hktvmall以前都有款類似 屌米個支叫平得黎最似樣 其他可以唔使考慮
有位肯定大大支好同埋張檯大screenbar都照唔晒
電腦檯po有巴打推介呢款
https://www.amazon.com/TaoTronics-TT-DL16-Brightness-Official-Licensing/dp/B01EJJDD10

夾檯我之前睇過呢款 無影燈黎添
https://www.amazon.co.jp/-/en/dp/B0763L97CZ/ref=cm_sw_r_cp_awdb_imm_JGZ0NPS18VHFR4EFG9CH
有冇用過原版(非lite/plus)同呢支halo既人比較下
依家原版同halo差成600 好誇張

平平地買呢D都夠用
有無師兄分享下用27gp850後面usb係咪仲係推唔郁halo?
夾到?見後面成個rgb燈環突起又貼邊
好似要用曲mon舊附件先得
我halo夾34gp83a勉強夾到
唔用附件兩側會太近
用既話支燈有少少下垂
要拉高個mon少少先唔遮畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞