連登燈出第三代啦~BenQ Screen Bar Halo

909 回覆
27 Like 90 Dislike
我都係熄晒燈淨係開screenbar
個feel係幾正 啲光係唔同啲
梗係啦,你背景黑左,對比太大,會刺激隻眼
之前諗緊係唔係mon問題,因為依家個mon好似無減藍光
但依家睇到依個好似有用過換過減藍光既mon
有得set冷暖係唔係無咁傷眼?
係 夜晚通常用黃啲
今日去買咗支plue
諗諗下其實個無線remote 之外冇咩特別
買完返嚟睇兩眼 好似仲係MIT 個感覺即時好咗
有幾可較黎較去, 用左咁耐都係覺得 non-plus 或者直上halo
利申: non-plus + halo 用家
Halo 好處係? 舊無線controller個個月換電都有啲7
halo > plus:曲mon可用,wireless remote,支燈有改進
Plus > non-plus:調較同sensor由燈頂變獨立有線remote,理論上自動調光準d,經常轉色温光度係方便d
不過較完一次無乜幾可成日改,獨立remote 又要煩擺位走線
所以我覺得一係halo,係non-plus
即係如果買曲mon plus 夾唔到?
我唔係用曲mon, 等其他人答你
想請教,Halo 如果唔用個wireless remote, 開唔開到燈?
開唔到
係咪用緊iphone? 如果係嘅就face id 個IR 會干擾
終於買咗Plus, 望落真係對眼無咁傷
啱啱先買咗普通版 睇嚟要買埋俾自己了
係咪唔會有特價,我見PRICE.COM全部同價。。
幾錢
喺邊間買?竟然仲有MIT
2000fun
halo個控制器用一個月就冇電 好似小米個枝好小小?
Benq最重要係個不對稱光
你咁樣不如用光管算啦
我都想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞