連登燈出第三代啦~BenQ Screen Bar Halo

909 回覆
27 Like 90 Dislike
USB 3.0 1A output?
screen bar / plus made in TW
halo only made in CN
咁得啦
唔洗係淘撚攪退貨
user manual? 2 USB port share 1A
or only 0.5A output?
有得睇顔色認嘅咩
industry standard blue = USB 3.0 1A output
but you know .....
幾日先用一次,只係開關,唔較色溫光暗
同大多數人一樣,一個月就冇電

近排冇乜用,支燈成個月冇插usb,之後一星期都開唔到一次
2個月都仲未要換電
最衰呢啲嘢冇得更新firmware
個嘢開機已經夠慢 要2秒鐘先至有反應
佢嗰個光學感應器長期都係要開住
所以好撚食電 見佢要用三粒電池就知咩事

見佢五月底官方旗艦店就話搞掂咗爆邊個問題
啱啱收貨OK
買左
但未適點享受
剛開始用明明冇遮到個mon
都覺得好似有舊野頂住個視線
唔係幾舒服 希望黎緊會習慣啦

btw暗環境用黎睇mon真係勁爽唔會累
又唔會射到其他人
星期四落單,今日到

一陣返屋企撚下枝燈先得

3D print咗個adapter 掛係雙mom中間
高手
用左Halo2日,唔知係屋企太暗定點,
我用親Auto,佢個光亮度都係Max,雖然唔係光到接受唔到,不過真係唔多慣
夾左落隻samsung odyssey g7到

覺得點掛都好似有d奇怪
用佢個adaptor夾緊就好似好擋mon同埋唔扭到枝燈個角度最出就點都會反光,但係扭到枝燈最出又肉眼見到燈膽好殘眼

唔夾緊,用佢個adaptor黎墊高就好好多。但係兩邊彎位mon個邊框又有少少反光
個moon osd有無得set usb output power大d?
其實作用係咩 同開房燈分別係邊
未用過唔識
等於書枱燈
不過冇燈腳
同埋解決反光問題
呢家大家都係邊到買halo ?
Plus唔開電腦可唔可以獨立開燈?
睇下可唔可以當埋做書枱燈用
你唔係插mon攞電就無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞